Πεταλιοί Εύβοιας νησί Μπιλ Γκέιτς

Πεταλιοί Εύβοιας: Το νησί που σκέφτεται να αγοράσει ο Μπιλ Γκέιτς

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σκέφτεται να ψωνίσει από …την Εύβοια! Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μπιλ Γκέιτς τροφοδοτώντας τα σενάρια που τον θέλουν να επενδύει στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο ιδρυτής της Microsoft ενδιαφέρεται να αγοράσει το νησί Πεταλιοί της Εύβοιας έναντι 26 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Πεταλιοί είναι νησιωτικό σύμπλεγμα …

Πεταλιοί Εύβοιας: Το νησί που σκέφτεται να αγοράσει ο Μπιλ Γκέιτς Διαβάστε Περισσότερα »

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο σκέφτεται να ψωνίσει από …την Εύβοια!

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μπιλ Γκέιτς τροφοδοτώντας τα σενάρια που τον θέλουν να επενδύει στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, ο ιδρυτής της Microsoft ενδιαφέρεται να αγοράσει το νησί Πεταλιοί της Εύβοιας έναντι 26 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Πεταλιοί είναι νησιωτικό σύμπλεγμα που βρίσκεται στον νότιο Ευβοϊκό κόλπο. Ανήκουν στον δήμο Καρύστου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το σύμπλεγμα περιλαμβάνει 10 νησιά τα οποία είναι όλα ακατοίκητα. Στο κοντινό παρελθόν όμως, διατηρούσαν έναν μικρό πληθυσμό η Μεγαλόνησος και το Χερσονήσι τα οποία είναι και τα μεγαλύτερα νησιά του συμπλέγματος.

Τα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος είναι τα Αβγό, Λαμπερούσα, Λουλούδι, Μακρονήσι, Ποντικόνησο, Πράσο, Τράγος και Φούντι. Η συνολική έκταση του συμπλέγματος είναι περίπου 22,5 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Τα νησάκια μαγεύουν με την πολυχρωμία των νερών και τις εξωτικές παραλίες, που δε θυμίζουν σε τίποτα τις άλλες παραλίες της περιοχής του νότιου Ευβοϊκού.

Το βίντεο της ομάδας Haanity πάνω από τους Πεταλιούς:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top