Περιοδεία Αλέξης Τσίπρας Βόρεια Εύβοια

Περιοδεία Αλέξη Τσίπρα, στη Βόρεια Εύβοια

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί την Πέμπτη την Ιστιαία και τον δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφτεί ξανά την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια. Το πρόγραμμα της περιοδείας, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς, αγρότες, ρητινοκαλλιεργητές και μελισσοκόμους. Η περιοδεία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην …

Περιοδεία Αλέξη Τσίπρα, στη Βόρεια Εύβοια Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί την Πέμπτη την Ιστιαία και τον δήμο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφτεί ξανά την πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια. Το πρόγραμμα της περιοδείας, όπου θα έχει συναντήσεις με φορείς, αγρότες, ρητινοκαλλιεργητές και μελισσοκόμους.

Η περιοδεία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Βόρεια Εύβοια έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

Αρχικά θα παρευρεθεί σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ιστιαίας με τον Δήμαρχο, τον Δασάρχη και φορείς της περιοχής. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας κ. Τσαπουρνιώτη, αγρότες, ρητινοκαλλιεργητές και μελισσοκόμους της περιοχής στη Φαράκλα .

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top