Περι-Τεχνών: Θεατρικά εργαστήρια για κάθε ηλικία και σε νέα στέγη

Το θέατρο είναι από τις ουσιαστικότερες μορφές δημιουργικής απασχόλησης.Έχει αδιαμφισβήτητα τη δύναμη να ανακαλύπτει, να αποκαλύπτει, να αμφισβητεί προκαταλήψεις, να διαμορφώνει, να μεταμορφώνει την εμπειρία μας για τον εαυτό μας και για τον κόσμο που μας περιβάλλει. Να μας ενεργοποιεί ως κοινωνικά όντα του σήμερα και ως πολίτες του αύριο. Ενα θεατρικό ταξίδι Ονείρου για […]

Το θέατρο είναι από τις ουσιαστικότερες μορφές δημιουργικής απασχόλησης.Έχει αδιαμφισβήτητα τη δύναμη να ανακαλύπτει, να αποκαλύπτει, να αμφισβητεί προκαταλήψεις, να διαμορφώνει, να μεταμορφώνει την εμπειρία μας για τον εαυτό μας και για τον κόσμο που μας περιβάλλει. Να μας ενεργοποιεί ως κοινωνικά όντα του σήμερα και ως πολίτες του αύριο.

Ενα θεατρικό ταξίδι Ονείρου για παιδιά και εφήβους ξεκινά απο το Θέατρο Περι-Τεχνών στην πόλη της Χαλκίδας.

Για όσο διάστημα ο καιρός θα είναι σύμμαχος, τα θεατρικά εργαστήρια του Θεάτρου Περι-Τεχνών θα διεξάγονται στο θεατράκι Κωτσόπουλου (μέσα Παναγίτσα).

Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου με το τμήμα Δημοτικού και ώρα 17.00-19.00μμ

Οι πρώτες βροχές θα συνοδεύσουν το Θέατρο Περι-Τεχνών στην πιο όμορφη οδό της Χαλκίδας , την …”Οδό Ονείρων”, διότι η φετινή σεζόν θα βρει την θεατρική ομάδα του Περι-Τεχνών σε νέα στέγη αλλά με το ίδιο αστείρευτο πάθος για δημιουργία.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΙΑΔΟΥ

  • Νήπια 3 εώς 5 ετών κάθε Κάθε Σάββατο 11.00-12.00μμ
  • Παιδιά Δημοτικού κάθε Πέμπτη 5.00-7.00μμ
  • Τμήμα Εφήβων κάθε Σάββατο 12.00-2.00μμ

Έναρξη: Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
Λήξη: Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο όσο έχουμε σύμμαχο μας τον καιρό. Ακολουθούμε πιστά τις εντολές των ειδικών και μένουμε ασφαλείς

Απαραίτητη χρήση μάσκας

Διεύθυνση και προσωπικό εμβολιασμένο.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Τηλεφωνήστε 6934714425

Διεύθυνση

Πέρη Καραμούζη

Οι Εγγραφές ξεκίνησαν
Πληροφορίες 6934714425

 

*Φωτογραφία Εξωφύλλου: Κωνσταντίνος Παλιβάκης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top