Πασχαλινά γλυκά στο Κωνσταντίνου και Ελένης

Τα γλυκίσματα του Πάσχα αποθεώνονται στο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης, στην παραλία Αυλίδας, ακριβώς μετά την πρώτη στροφή. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αυθεντικότερα ζαχαροπλαστεία της Εύβοιας και πραγματικά αξίζει μια βόλτα στην περιοχή για να δοκιμάσουμε τις μοναδικές του γεύσεις. Οι παραδοσιακές αγαπημένες συνταγές του Πάσχα, γίνονται πασχαλινά γλυκίσματα, τα οποία αναβλύζουν πλούσια […]

Τα γλυκίσματα του Πάσχα αποθεώνονται στο φημισμένο ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης, στην παραλία Αυλίδας, ακριβώς μετά την πρώτη στροφή. Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα αυθεντικότερα ζαχαροπλαστεία της Εύβοιας και πραγματικά αξίζει μια βόλτα στην περιοχή για να δοκιμάσουμε τις μοναδικές του γεύσεις.

Οι παραδοσιακές αγαπημένες συνταγές του Πάσχα, γίνονται πασχαλινά γλυκίσματα, τα οποία αναβλύζουν πλούσια αρώματα, πλημμυρίζοντας την ατμόσφαιρα με γιορτινή διάθεση. Μπροστά στα μάτια μας και σε ένα σύγχρονα εξοπλισμένο εργαστήριο παρασκευάζονται ολόφρεσκα γλυκά και αληθινό χειροποίητο παγωτό. Τα απλά υλικά μετατρέπονται με μαεστρία στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ένας παράδεισος απόλαυσης γεννιέται. 

Το μεράκι των ανθρώπων του ζαχαροπλαστείου για όλα αυτά που δημιουργούν, κρύβει μέσα του όλη τη μαγεία και την απόλαυση. Γλυκά φτιαγμένα με έμφαση στην ποιότητα κάτι, που σε συνδυασμό με την επιμονή και την προσήλωση στη δημιουργία αυθεντικών προϊόντων, κάνει το ζαχαροπλαστείο Κωνσταντίνου και Ελένης την ιδανική επιλογή για τις γιορτινές μέρες του Πάσχα.

Τα σοκολατένια αυγά και τα σοκολατάκια μαγνητίζουν τα βλέμματα των παιδιών, πρώτα, και των ενηλίκων, έπειτα. Τα πασχαλινά Panettone φέρνουν μια διεθνή νότα στην ζαχαρένιες μας συνήθειες, ενώ τα μυρωδάτα γεμιστά τσουρέκια μοσχοβολούν ελληνικότητα και παράδοση. Τα πασχαλινά κουλούρια φτιάχνονται με σμυρναίικη συνταγή και μαχλέπι και μας ταξιδεύουν σε ανατολίτικους προορισμούς.

Η Μεγάλη Εβδομάδα και όχι μόνο συνιστά και νηστήσιμες επιλογές και το Κωνσταντίνου και Ελένης δίνει με έμφαση στο vegan παγωτό. Είναι απίστευτη η υφή και η βελούδινη γεύση του vegan σορμπέ σοκολάτας που απογειώνει τη vegan ζαχαροπλαστική σε μια κουταλιά.

Το Κωνσταντίνου και Ελένης εστιάζει στη δημιουργικότητα και τη φαντασία, και εμπνέεται από όλους εσάς που επιζητάτε το ξεχωριστό και το ιδιαίτερο, αλλά προπαντός το ολόφρεσκο και το αγνότερο. Μεγάλη Εβδομάδα και Πάσχα περνάμε από το Κωνσταντίνου και Ελένης για να απολαύσουμε τις πιο γλυκένιες λιχουδιές, μαζί με όλους τους καλούς μας ανθρώπους γύρω μας, για να ζήσουμε τα δικά μας έθιμα σε αυτό το μοναδικό ζαχαροπλαστείο.

Ζαχαροπλαστική Κωνσταντίνου & Ελένης

Φάρου 1, Βαθύ Αυλίδας

Τηλ. 2221062027

Facebook: Ζαχαροπλαστική Κωνσταντίνου & Ελένης

Instagram: konstantinou_k_elenis

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top