Χριστουγεννιάτικη Passion for Life Passion Multicultural Cuisine

Passion for Life σε συνδυασμό με Passion Multicultural Cuisine, για αληθινή Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Γιορτές σημαίνουν περισσότερη διάθεση για βόλτες αλλά με περισσότερο και πιο επίπονο χρόνο εργασίας. Το εορταστικό ωράριο μοιάζει απαιτητικό για αυτό η ενίσχυση του οργανισμού μας με ένα πολύχρωμο boost βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων θα μας δώσει ενέργεια και ευεξία, συμβάλλοντας παράλληλα στην καλύτερη σωματική υγεία και αρμονική ψυχική ισορροπία, κάτι απαραίτητο την χριστουγεννιάτικη περίοδο. […]

Γιορτές σημαίνουν περισσότερη διάθεση για βόλτες αλλά με περισσότερο και πιο επίπονο χρόνο εργασίας. Το εορταστικό ωράριο μοιάζει απαιτητικό για αυτό η ενίσχυση του οργανισμού μας με ένα πολύχρωμο boost βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων θα μας δώσει ενέργεια και ευεξία, συμβάλλοντας παράλληλα στην καλύτερη σωματική υγεία και αρμονική ψυχική ισορροπία, κάτι απαραίτητο την χριστουγεννιάτικη περίοδο. Θωρακίζουμε τον οργανισμό μας με χυμούς, σαλάτες και πρωτεϊνικά finger food του Passion for life ώστε να ανταποκριθούμε στην πιο δύσκολη καθημερινότητα που απαιτεί η εντατικότερη εργασία και ίσως η κάποια κραιπάλη.

Στον υπέροχο χώρο του γνωστού σε όλους μας Passion, που έχει εδραιωθεί στη συνείδηση της πόλης ως το ιδανικότερο healthy point, συναντάμε φέτος τις γιορτές και την καλύτερη κουζίνα της πόλης, την Passion multicultural cuisine. Το Passion, όντας πρωτοπόρο στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, αναδεικνύει μια καινούργια κουζίνα με επιλογές φαγητού από όλο τον κόσμο. Η Passion multicultural cuisine αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα επιλογή σε lunch και dinner την εορταστική περίοδο και έρχεται να αποδείξει ότι το καλό φαγητό απλά βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, εκεί απέναντι από τα Δικαστήρια.

Passion, σημαίνει πάθος σε ό,τι σκέφτεσαι και σε ό,τι δημιουργείται με φροντίδα και αγάπη. Passion, επίσης σημαίνει πάθος να ξεχωρίζεις στον τρόπο που επιλέγεις το γεύμα ή το δείπνο σου, αλλά και στον τρόπο που αναζητάς μια αληθινά υγιεινή, καινοτόμα και πεντανόστιμη κουζίνα.

Στις πολυαναμενόμενες γιορτές όλοι μας θέλουμε να ζήσουμε με Passion δίπλα στους αγαπημένους μας, να αγαπήσουμε με Passion τον εαυτό μας αλλά και να προσφέρουμε με Passion αλληλεγγύη ανάλογη του πνεύματος των γιορτών, για αυτό το Passion με αιχμή την Passion multicultural cuisine, έχει ετοιμάσει ένα φανταστικό, ιδιαίτερο εορταστικό μενού και μας εκπλήσσει για μια ακόμη φορά.

Το Passion επιλέγει να μην βγάλει Χριστουγεννιάτικο μενού, αλλά να μας σερβίρει από την προπαραμονή των Χριστουγέννων, γιορτινά πιάτα ημέρας που θα μας εκπλήξουν ευχάριστα! Για αυτό τον λόγο, stay tuned στα social media του Passion…

Passion Multicultural Cuisine

Ελ. Βενιζέλου 14, Χαλκίδα – Τηλ. 22210 26191

Efood

Box

Facebook: Passion Multicultural Cuisine

Instagram: Passion Multicultural Cuisine

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top