Κεδίκογλου ρητινοσυλλεκτών Βόρειας Εύβοιας

Παρέμβαση Σ. Κεδίκογλου για τις προσλήψεις ρητινοσυλλεκτών της Βόρειας Εύβοιας

Λύση έδωσε με παρέμβαση του ο Σίμος Κεδίκογλου στο θέμα των προσλήψεων των ρητινοσυλλεκτών της Βόρειας Εύβοιας, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει σειρά κινητοποιήσεων και αντιδράσεων, κλείνοντας μάλιστα και το οδικό δίκτυο από και προς την Β. Εύβοια. Κατόπιν παρέμβασης του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου, η Τριμερής επιτροπή του συμβουλίου της επικρατείας […]

Λύση έδωσε με παρέμβαση του ο Σίμος Κεδίκογλου στο θέμα των προσλήψεων των ρητινοσυλλεκτών της Βόρειας Εύβοιας, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει σειρά κινητοποιήσεων και αντιδράσεων, κλείνοντας μάλιστα και το οδικό δίκτυο από και προς την Β. Εύβοια.

Κατόπιν παρέμβασης του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμου Κεδίκογλου, η Τριμερής επιτροπή του συμβουλίου της επικρατείας επανεξέτασε το θέμα της δεύτερης φάσης του προγράμματος των ρητινοσυλλεκτών και έδωσε την έγκριση να γίνουν άμεσα οι προσλήψεις.

Μια πολύ σημαντική παρέμβαση από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος δίνει λύση και μια ανάσα σε 155 οικογένειες οι οποίες είχαν μείνει στον αέρα και θα έπρεπε να περιμένουν για την εκλογή νέας κυβέρνησης.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top