Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σπύρου Πνευματικού

Μέλη του Ρουβίκωνα μετέβησαν στο σπίτι του ιατρού Σπύρου Πνευματικού στην Κηφισιά κι έγραψαν συνθήματα με σπρέι στην πόρτα της είσοδου του γκαράζ. Παρέμβαση στο σπίτι του ιατρού Σπύρου Πνευματικού, πραγματοποιήσαν τα ξημερώματα του Σαββάταυ (10/06) μέλη του Ρουβίκωνα, αντιδρώντας στις απάνθρωπες δηλώσεις του μέχρι χθες υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στον νομό Ευβοίας […]

Μέλη του Ρουβίκωνα μετέβησαν στο σπίτι του ιατρού Σπύρου Πνευματικού στην Κηφισιά κι έγραψαν συνθήματα με σπρέι στην πόρτα της είσοδου του γκαράζ.

Παρέμβαση στο σπίτι του ιατρού Σπύρου Πνευματικού, πραγματοποιήσαν τα ξημερώματα του Σαββάταυ (10/06) μέλη του Ρουβίκωνα, αντιδρώντας στις απάνθρωπες δηλώσεις του μέχρι χθες υποψηφίου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία στον νομό Ευβοίας για τους καρκινοπαθείς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της αναρχικής συλλογικότητας μετέβησαν στο σπίτι του κ. Πνευματικού στην Κηφισιά κι έγραψαν συνθήματα με σπρέι στην πόρτα της είσοδου του γκαράζ. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής σε προσαγωγές.

 

Πηγή: news247.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top