Παραολυμπιακό πανόραμα Χαλκίδα

Παραολυμπιακό πανόραμα στη Χαλκίδα

H Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Χαλκιδέων, την Ε.Σ.Α.μεΑ., την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών και την Ο.Σ.Ε.Κ.Α. την εκδήλωση «Παραολυμπιακό Πανόραμα», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 11:00 στη Χαλκίδα (πλατεία Μάλλιου, μπροστά από το κόκκινο σπίτι). Η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις Παραολυμπιακών Αθλημάτων, όπως: Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο, Μπότσια, Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων, Επιτραπέζια αντισφαίριση, Ξιφασκία με αμαξίδιο. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές με αναπηρία και γνωστοί Παραολυμπιονίκες, με τους οποίους όλοι οι πολίτες της Χαλκίδας θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να συζητήσουν και να θαυμάσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις.  

H Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή διοργανώνει μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Χαλκιδέων, την Ε.Σ.Α.μεΑ., την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών και την Ο.Σ.Ε.Κ.Α. την εκδήλωση «Παραολυμπιακό Πανόραμα», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 11:00 στη Χαλκίδα (πλατεία Μάλλιου, μπροστά από το κόκκινο σπίτι).

Η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει από κοντά τα Παραολυμπιακά αθλήματα, καθώς θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις Παραολυμπιακών Αθλημάτων, όπως: Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο, Μπότσια, Ποδόσφαιρο Ακρωτηριασμένων, Επιτραπέζια αντισφαίριση, Ξιφασκία με αμαξίδιο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν καταξιωμένοι Έλληνες αθλητές με αναπηρία και γνωστοί Παραολυμπιονίκες, με τους οποίους όλοι οι πολίτες της Χαλκίδας θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να συζητήσουν και να θαυμάσουν τις αθλητικές τους επιδόσεις.

Παραολυμπιακό πανόραμα Χαλκίδα

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top