Σκουλαρίκης Παραλία Λευκαντί Ξύλινα αποδυτήρια καμπίνες

Παραλία Λευκαντί: Ξύλινα αποδυτήρια-καμπίνες, αισθητική & κουλτούρα από την Σκουλαρίκης

Η εταιρεία κατασκευής επίπλου ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ για άλλη μια φορά, έχοντας συνείδηση της κοινωνικής της ευθύνης και με γνώμονα την προσφορά στο σύνολο, αποδεικνύει την υψηλή περιβαλλοντική της συνείδηση με μια ενέργεια που όμοιά της δεν παρουσιάζεται συχνά στα ελληνικά δεδομένα. Με έμφαση στο δημιουργικό design και την ουσιαστική εργονομία προχώρησε σε μια […]

Η εταιρεία κατασκευής επίπλου ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ για άλλη μια φορά, έχοντας συνείδηση της κοινωνικής της ευθύνης και με γνώμονα την προσφορά στο σύνολο, αποδεικνύει την υψηλή περιβαλλοντική της συνείδηση με μια ενέργεια που όμοιά της δεν παρουσιάζεται συχνά στα ελληνικά δεδομένα.

Με έμφαση στο δημιουργικό design και την ουσιαστική εργονομία προχώρησε σε μια ευγενική χορηγία αναλαμβάνοντας την κατασκευή τεσσάρων ξύλινων αποδυτηρίων-καμπίνες για τους λουόμενους στην περιοχή της παραλίας Λευκαντί Βασιλικού.

Τα ξύλινα αποδυτήρια-καμπίνες ξεχωρίζουν για τη αισθητική και την καλαισθησία τους, ενώ συμβάλλουν στη μετάδοση μιας κουλτούρας που πηγάζει από την υγιεινή σε ένα δημόσιο κοινόχρηστο χώρο και μας καλεί να την υιοθετήσουμε.

Παράλληλα η εταιρεία κατασκευής επίπλου ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ καταδεικνύει με αυτόν τον τρόπο έμπρακτα το ενδιαφέρον και την προσωπική ευαισθησία της για την οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της περιοχής μετά και από την τελευταία δοκιμασία με τις πλημύρες.

 

Η ΥΙΟΙ Π. ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΗΣ ΟΕ είναι μια εταιρία ιδρυμένη από τον Παναγιώτη Σκουλαρίκη το 1972 στην Αθήνα που σήμερα, μαζί με τους γιους του, έχουν αναπτύξει μια μεγάλη παραγωγική μονάδα κατασκευής επίπλου στην Εύβοια όπου εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα με επέκταση σε εξαγωγές.

Με την εξέλιξη της νέας τάξης και τάσης της ελληνικής αγοράς έπρεπε να συσκεφτεί και να σκεφτεί σαν επιχείρηση, το που ήθελε να υπάγεται. Η αλλαγή πάντα απαιτεί πίστη και θάρρος. Και φυσικά υπάρχει και η πίστη και το θάρρος που στηρίζεται στη γνώση των 40 χρόνων εμπειρίας στο χώρο του επίπλου. Από το πρίσμα μιας σταθερής πραγματικότητας και ατενίζοντας το μέλλον αποφάσισε να επιτάξει τις ικανότητές της και να προχωρήσει δυναμικά στο χώρο του σημερινού επίπλου. Το σημερινό έπιπλο υπάγεται στο έπιπλο που ταιριάζει στην αισθητική του σύγχρονου καθημερινού ανθρώπου και του χώρου που υποστηρίζει.

Και αυτό γιατί με το μότο «εμείς μπορούμε», κατασκευάζει ότι εσείς φαντάζεστε και οραματίζεστε στο σπίτι σας για να φτιάξετε τις δικές σας αποκλειστικά γωνιές και να είστε περήφανοι για αυτές.

Η εταιρία SKOULARIKIS Furniture ενώνει το παρελθόν με το μέλλον, αναδιοργανώνει την παραγωγή και την εικόνα των προϊόντων, βλέπει την αλλαγή ως μέσον για να πάρει το καλύτερο και να το προσφέρει στους πελάτες της. Η καινοτόμα αυτή εταιρεία μπορεί, γιατί υποστηρίζεται από ένα άρτιο εργοστάσιο εξοπλισμένο με εξειδικευμένα ρομποτικά μηχανήματα επιπλοποιίας και άξια εκπαιδευμένο προσωπικό. Χρησιμοποιεί πρώτης ποιότητας υλικά και ξοδεύει ώρες στην τελειοποίηση της λεπτομέρειας. Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δεν μπορεί παρά να παραδίδει ένα τέλειο προϊόν στην αγορά.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα έπιπλα που παράγει στην ιστοσελίδα μας www.skoularikis.gr ή να επισκεφθείτε μια από τις εκθέσεις μας στις παρακάτω διευθύνσεις:

Εργοστάσιο & Έκθεση

ΕΟ Αλιβερίου Λέπουρων Λέπουρα Αλιβερίου 345 00 Επικοινωνία +30 22230 91322 +30 697 230 9714 Email skoularikis@skoularikis.gr
info@skoularikis.gr
sales@skoularikis.gr

Έκθεση Χαλκίδας

1ο χλμ.Χαλκίδας-Αρτάκης 34100, Χαλκίδα Επικοινωνία +30 22210 60860 Email
skoularikis@skoularikis.gr
info@skoularikis.gr
sales@skoularikis.gr

Βιοτεχνία Σαλονιών

Μαραθώνος 7 και Ελ. Βενιζέλου. Νέο Ηράκλειο. Τηλ: +30 21630 02771

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top