Papakonstantinou be-light

Papakonstantinou be-light: Πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και φωτιστικά που εντυπωσιάζουν

Έχετε μπει για τα καλά σε εορταστικό mood και αποφασίσατε να δημιουργήσετε φέτος την καλύτερη και πιο πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έχετε κάνει ποτέ; Τα καταστήματα Papakonstantinou be-light σας προσφέρουν μοναδικές διακοσμητικές προτάσεις στολισμού για το σπίτι σας, για το γραφείο, για το παιδικό υπνοδωμάτιο, για το εορταστικό ντεκόρ μέσα αλλά και έξω από το […]

Έχετε μπει για τα καλά σε εορταστικό mood και αποφασίσατε να δημιουργήσετε φέτος την καλύτερη και πιο πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που έχετε κάνει ποτέ; Τα καταστήματα Papakonstantinou be-light σας προσφέρουν μοναδικές διακοσμητικές προτάσεις στολισμού για το σπίτι σας, για το γραφείο, για το παιδικό υπνοδωμάτιο, για το εορταστικό ντεκόρ μέσα αλλά και έξω από το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Το κατάστημα Παπακωνσταντίνου και το eshop www.be-light.gr διαθέτει μία τεράστια γκάμα από Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και λαμπάκια κάθε είδους και μία πολύ καταρτισμένη ομάδα που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και θα λύσει κάθε σας απορία!

Τα καταστήματα Papakonstantinou be-light βρίσκονται στη Χαλκίδα (Μιχαήλ Κακαρά 5) και στο 3χλμ Λεωφ. Χαλκίδας – Αρτάκης, και δραστηριοποιούνται στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα be-light έχουν συγκεντρώσει μια μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρολογικά υλικά όπως led, αρχιτεκτονικό φωτισμό, επαγγελματικό φωτισμό, οικιακό φωτισμό, φωτιστικά κήπου, λαμπτήρε και θερμαντικά σώματα. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, η παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων και η διαρκείς εξέλιξη έχουν κάνει τα καταστήματα Papakonstantinou be-light να ξεχωρίζουν!

Χριστουγεννιάτικη λάμψη σε κάθε γωνιά του σπιτιού και του επαγγελματικού σας χώρου

Θέλετε να σκορπίσετε τη γιορτινή λάμψη ομοιόμορφα σε ολόκληρο το σπίτι και να μην αφήσετε ούτε μία γωνίτσα αστόλιστη; Στα καταστήματα Παπακωνσταντίνου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που θα κάνει όλους τους χώρους του σπιτιού σας εντελώς γιορτινούς.

Κάθε χρόνο μας εντυπωσιάζουν τα μοντέρνα διακοσμητικά τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας με ένα κλικ μπαίνοντας στο www.be-light.gr ή κάνοντας τις αγορές σας στο κατάστημα στο κέντρο της πόλης (Κακαρά 5, Χαλκίδα).

Η ομάδα του GHETTO ξεχώρισε τον εναλλακτικό φωτιζόμενο Άγιο Βασίλη! Μπορείτε να βρείτε και άλλους στις καλύτερες τιμές!

Ένα όμορφο και ζεστό γιορτινό περιβάλλον δημιουργεί πάντα θετικά συναισθήματα και καλή ψυχολογία και στο Papakonstantinou be-light το γνωρίζουν καλά!

Papakonstantinou

Κακαρά 5 Χαλκίδα & 3χλμ Λεωφ. Χαλκίδας – Αρτάκης

Τηλ. 2221 312661 / 22210 26209

E-shop: https://be-light.gr/

Facebook: Παπακωνσταντίνου ΙΚΕ

Instagram: Papakonstantinou_fotistika

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top