καταρράκτες Δρυμώνα

Πάνω από τους καταρράκτες του Δρυμώνα στη βόρεια Εύβοια – Βίντεο

Οι καταρράκτες Δρυμώνα βρίσκονται πάνω από τις Ροβιές, στη βόρεια Εύβοια, ανάμεσα στα χωριά του Δρυμώνα και της Κερασιάς. Πρόκειται για καταρράκτες ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς, με τρεχούμενα νερά, πλατάνια, μαύρα πεύκα, έλατα και ειδυλλιακές λίμνες που δημιουργούνται από τον ποταμό Σηπιά.   View this post on Instagram   A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) Σε ορατό σημείο από τον δρόμο συναντούμε την αρχή σηματοδοτημένου μονοπατιού, με σχοινιά και γέφυρες στα δύσκολα σημεία.   View this post on Instagram   A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) Μετά από κατάβαση 200 μέτρων περίπου, μέσα σε μαγευτική πυκνή βλάστηση, συναντάμε τον καταρράκτη 15 μέτρων ύψους και την υπέροχη λιμνούλα. Στους καταρράκτες υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας, ενώ οργανώνονται και καταβάσεις canyoning.   View this post on Instagram   A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_) O «Droneas» πέταξε πάνω από τους καταρράκτες και οι εικόνες που απαθανάτισε είναι μοναδικές.κ Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από τους καταρράκτες Δρυμώνα: [intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/OU9oQZoA5iA”]   Πηγή: iefimerida.gr  

Οι καταρράκτες Δρυμώνα βρίσκονται πάνω από τις Ροβιές, στη βόρεια Εύβοια, ανάμεσα στα χωριά του Δρυμώνα και της Κερασιάς. Πρόκειται για καταρράκτες ξεχωριστής φυσικής ομορφιάς, με τρεχούμενα νερά, πλατάνια, μαύρα πεύκα, έλατα και ειδυλλιακές λίμνες που δημιουργούνται από τον ποταμό Σηπιά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

Σε ορατό σημείο από τον δρόμο συναντούμε την αρχή σηματοδοτημένου μονοπατιού, με σχοινιά και γέφυρες στα δύσκολα σημεία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

Μετά από κατάβαση 200 μέτρων περίπου, μέσα σε μαγευτική πυκνή βλάστηση, συναντάμε τον καταρράκτη 15 μέτρων ύψους και την υπέροχη λιμνούλα.

Στους καταρράκτες υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας, ενώ οργανώνονται και καταβάσεις canyoning.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

O «Droneas» πέταξε πάνω από τους καταρράκτες και οι εικόνες που απαθανάτισε είναι μοναδικές.κ

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο από τους καταρράκτες Δρυμώνα:

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/OU9oQZoA5iA”]

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top