Πανελλήνιες 2024 Περίμενε κοπέλα έξω σχολείο τριαντάφυλλο

Πανελλήνιες 2024: Περίμενε την κοπέλα του έξω από το σχολείο με ένα τριαντάφυλλο

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις και αυτή είναι η είδηση που μας έφτιαξε την μέρα.

Εκτός από τον υποψήφιο που πήγε να εξεταστεί για τις Πανελλήνιες με έναν τεράστιο σταυρό στον λαιμό, η κάμερα της ΕΡΤ απαθανάτισε έναν νεαρό έξω από σχολείο, να περιμένει την κοπέλα του να τελειώσει το γράψιμο κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο. Υπενθυμίζεται πως σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Ο νεαρός μιλώντας στη δημοσιογράφο, ανέφερε πως η κοπέλα του δίνει εξετάσεις προκειμένου να περάσει Νομική και πως είναι το δεύτερο πτυχίο που θέλει να πάρει. «Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη, την έφερα το πρωί, την περιμένω για να τη γυρίσω και σπίτι της» ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα σημείωσε πως όλο αυτό το διάστημα την εμψύχωνε λέγοντας της ότι θα τα καταφέρει. «Δεν της έλεγα ψέματα, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει» τόνισε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην κάρτα με την οποία συνόδευσε το λευκό τριαντάφυλλο, της έγραψε «είμαι πολύ περήφανος για σένα».

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top