Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Διαδήλωση στη Χαλκίδα

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού: Διαδήλωση στη Χαλκίδα για το δικαίωμα των παιδιών – προσφύγων

21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Διακρίσεων. Η φετινή αντιρατσιστική επέτειος έρχεται να υπενθυμίσει ότι, όσο κι αν η πανδημία μονοπωλεί πια σχεδόν την επικαιρότητα, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάσουμε ως κοινωνία των πολιτών αφήνοντας ελεύθερο έδαφος στον ρατσισμό, τους αποκλεισμούς και τις διακρίσεις. Φαινόμενα που δυστυχώς ευδοκιμούν σε […]

21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού και των Διακρίσεων.

Η φετινή αντιρατσιστική επέτειος έρχεται να υπενθυμίσει ότι, όσο κι αν η πανδημία μονοπωλεί πια σχεδόν την επικαιρότητα, δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχάσουμε ως κοινωνία των πολιτών αφήνοντας ελεύθερο έδαφος στον ρατσισμό, τους αποκλεισμούς και τις διακρίσεις. Φαινόμενα που δυστυχώς ευδοκιμούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Με σύνθημα “Τα προσφυγόπουλα ανήκουν στα σχολεία, δεν είν’ απλο δικαίωμα, είναι νομοθεσία” και με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, η El Camino – Ανοιχτή Δράση Αλληλεγγύης και τα εκπαιδευτικά σωματεία ΕΛΜΕ Ευβοίας και Δομής Ριτσώνας, διαδήλωσαν στο κέντρο της Χαλκίδας για το δικαίωμα των παιδιών – προσφύγων στην εκπαίδευση.

Φωτογραφίες από την σελίδα El Camino – Ανοιχτή Δράση Αλληλεγγύης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top