Ρωσία Ουκρανία φωτιές Βόρεια Εύβοια

Όταν Ρωσία και Ουκρανία έσβηναν μαζί τις φωτιές στην Βόρεια Εύβοια

Η σημαντική αρωγή Ουκρανών και Ρώσων στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στη Βόρεια Εύβοια τον περασμένο Αύγουστο έδειχνε την αλληλεγγύη των λαών που αναζητείται αυτές τις ημέρες. Ήταν Αύγουστος, μόλις λίγους μήνες πριν δηλαδή, όταν πυροσβεστικές δυνάμεις της Ουκρανίας και της Ρωσίας συνεργαζόντουσταν για να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα στην Βόρεια Εύβοια. Λίγους μήνες πριν, […]

Η σημαντική αρωγή Ουκρανών και Ρώσων στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στη Βόρεια Εύβοια τον περασμένο Αύγουστο έδειχνε την αλληλεγγύη των λαών που αναζητείται αυτές τις ημέρες.
Ρωσία Ουκρανία φωτιές Βόρεια Εύβοια
Photo collage GHETTOMAG

Ήταν Αύγουστος, μόλις λίγους μήνες πριν δηλαδή, όταν πυροσβεστικές δυνάμεις της Ουκρανίας και της Ρωσίας συνεργαζόντουσταν για να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα στην Βόρεια Εύβοια. Λίγους μήνες πριν, σώματα των δύο αυτών χωρών έδειχναν την αλληλεγγύη τους σε μια τρίτη χώρα. Σήμερα, αυτές οι δύο χώρες, η Ρωσία και η Ουκρανία βρίσκονται σε πόλεμο!

Η Ουκρανία έστειλε 120 πυροσβέστες ενώ η Ρωσία είχε στείλει τον ρωσικό “γίγαντα των αιθέρων” Beriev αλλά και δύο ακόμη ιπτάμενα “τάνκερ”.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top