νεροτσουλήθρες Χαλκίδα

Όταν οι νεροτσουλήθρες στη Χαλκίδα λειτουργούσαν και η εγκατάλειψη του σήμερα

Τη δεκαετία του 2000 υπήρξαν το talk of the town και το απόλυτο trend στη Χαλκίδα ενώ σήμερα παρουσιάζουν εικόνα απόλυτης διάλυσης. Εικόνες – Drone βίντεο

Εικόνα απόλυτης διάλυσης συνεχίζουν να παρουσιάζουν οι νεροτσουλήθρες (waterpark) στη Χαλκίδα

Η ΔΕΥΑΧ έχει εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις εδώ και αρκετά χρόνια. Οι νεροτσουλήθρες φτιάχτηκαν επί δημαρχίας Μπάμπη Μανιάτη το 2000 και κόστισαν τότε 200 εκατομμύρια δραχμές. Λειτούργησαν για λίγα χρόνια (μέχρι το τέλος της θητείας του Δημήτρη Αναγνωστάκη).

Επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, Χρήστου Παγώνη και Έλενας Βάκα δεν έγινε το παραμικρό για την επαναλειτουργία τους ούτε υπήρξε στοιχειώδης συντήρηση των κτηριακών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Δείτε drone video του n.p. production πάνω από τις νεροτσουλήθρες της Χαλκίδας:

 

Όμως την δεκαετία του 2000 υπήρξαν το talk of the town και το απόλυτο trend της Χαλκίδας. Οι νεροτσουλήθρες φτιάχτηκαν επί δημαρχίας Μπάμπη Μανιάτη το 2000 και κόστισαν τότε 200 εκατομμύρια δραχμές. Λειτούργησαν για λίγα χρόνια (μέχρι το τέλος της θητείας του Δημήτρη Αναγνωστάκη).

Στην σελίδα στο facebook CRAZY WATER FM chalkida βρήκαμε δημοσιευμένες δύο σπάνιες – ρετρό φωτογραφίες από τις νεροτσουλήθρες της Χαλκίδας την εποχή που λειτουργούσαν και μάζευαν πολύ κόσμο.

Τα φωτογραφικά κλικ από τις νεροτσουλήθρες στη Χαλκίδα, είναι του αείμνηστου Χαλκιδέου φωτογράφου, Ηλία Θαλάσση.

Οι νεροτσουλήθρες τη δεκαετία του 2000 στη Χαλκίδα
Οι νεροτσουλήθρες τη δεκαετία του 2000 στη Χαλκίδα

GHETTO Magazine

Το www.ghettomagazine.gr καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στη Χαλκίδα την Εύβοια και τη Βοιωτία. Οι άνθρωποι, οι τέχνες, ο πολιτισμός, ένας οδηγός πόλης και προορισμών, η διασκέδαση, όλα σε ένα GHETTO.
To No.1 και μοναδικό online περιοδικό της Εύβοιας και της Βοιωτίας.

Best of GHETTO

Scroll to Top