Χαλκίδα εγκαίνια Βότρυς

Όταν η Χαλκίδα διασκέδαζε στα εγκαίνια του “Βότρυς” – Εικόνες & Βίντεο

Υπάρχουν συγκεκριμένες χρονικές περίοδοι στη ζωή, όπου καταστάσεις, πράγματα, πρόσωπα, μόδες, τάσεις κ.λπ. ζουν αυτό που ονομάζουμε γενικά ως «χρυσή εποχή» τους. Για το clubbing στην Ελλάδα γενικότερα- αυτή η εποχή ήταν στα τέλη του 20ού και στην αρχή του 21ου αιώνα. Τότε, στα ’90s και τα ’00s η Χαλκιδαϊκή νύχτα έζησε στιγμές αλησμόνητες και […]

Υπάρχουν συγκεκριμένες χρονικές περίοδοι στη ζωή, όπου καταστάσεις, πράγματα, πρόσωπα, μόδες, τάσεις κ.λπ. ζουν αυτό που ονομάζουμε γενικά ως «χρυσή εποχή» τους.

Για το clubbing στην Ελλάδα γενικότερα- αυτή η εποχή ήταν στα τέλη του 20ού και στην αρχή του 21ου αιώνα. Τότε, στα ’90s και τα ’00s η Χαλκιδαϊκή νύχτα έζησε στιγμές αλησμόνητες και μάλλον ανεπανάληπτες. Η εποχή αυτή τώρα είναι γνωστή και ως εποχή του «Παλιού ΠΑΣΟΚ του Ορθόδοξου».

Εδώ στην υπόγα του GHETTO λοιπόν, βρήκαμε ένα ρετρό βίντεο στο youtube από τα εγκαίνια του θρυλικού νυχτερινού club “Βότρυς” το 1995. Εγκαίνια με διάσημους προσκεκλημένους και το μαγαζί να είναι το πρώτο μεγάλο νυχτερινό κλαμπ διασκέδασης της Χαλκίδας.

Στις εικόνες του βίντεο βλέπουμε ένα γκλάμουρους πάρτυ όπως αρμόζει στην εποχή των 90’s με διάσημους προσκεκλημένους. Ανάμεσά τους ο Αντώνης Σαμαράς, ο ηθοποιός Σπύρος Φωκάς και το μοντέλο και παρουσιαστής Νίκος Παπαδάκης.

Στο βίντεο βλέπουμε πως διασκέδαζαν οι Χαλκιδέοι στα 90’s.

Εικόνες cult αλλά μας θυμίζουν την διασκέδαση μιας άλλης εποχής στην πόλη.

Δείτε το βίντεο:

[intense_video video_type=”youtube” video_url=”https://youtu.be/SCbBlDKPc24″]

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top