ΟΣΕ Εκτός λειτουργίας φωτοσήμανση Χαλκίδα

ΟΣΕ: Εκτός λειτουργίας η φωτοσήμανση στη διαδρομή μεταξύ Οινόης και της Χαλκίδας

Νέο θρίλερ με τον Προαστιακό: Δεν γνώριζαν πού είναι το τρένο – Ο σταθμάρχης δεν μπορούσε να βρει τον μηχανοδηγό

Ενώ στο δίκτυο του Προαστιακού σημειώνονται παραβιάσεις της φωτοσήμανσης, στο δίκτυο προς Χαλκίδα το αντίστοιχο σύστημα παραμένει εκτός λειτουργίας. Όπως φαίνεται και σε χθεσινό Δελτίο Ειδοποίησης του ΟΣΕ προς τους μηχανοδηγούς, στο δίκτυο από Οινόη έως Χαλκίδα τα φωτοσήματα είναι εκτός λειτουργίας («Γραμμή Ελεύθερη»), ενώ δεν λειτουργούν και κάποια από τα λευκά φωτοσήματα που βρίσκονται πριν από τις ισόπεδες διαβάσεις.

Με δεδομένες όλες τις παραπάνω δυσλειτουργίες, ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας επέλεξε να τοποθετηθεί μιλώντας για «ατομική και συλλογική ευθύνη». Ο κ. Σταϊκούρας ταξίδεψε το Σάββατο με τρένο έως το Λιανοκλάδι, υποστήριξε ότι τα συστήματα τηλεδιοίκησης-σηματοδότησης «λειτουργούν σε όλον τον σιδηροδρομικό άξονα από την Αθήνα μέχρι τη Θεσσαλονίκη, με εξαίρεση το τμήμα που έχει καταστραφεί από την πλημμύρα “Daniel”» και κατέληξε: «Ζητώ από όλους τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα του σιδηροδρομικού έργου να επιδεικνύουμε υψηλότερη ατομική και συλλογική ευθύνη, ώστε συμπληρωματικά με τις νέες τεχνολογίες να αναβαθμίζουμε την ασφάλεια των μετακινήσεων και των μεταφορών».

Πηγή: efsyn.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top