Θέατρο Χαλκίδας πρεμιέρα 6ο Bio-Mechanical Festival

Ονειρική πρεμιέρα από το Θέατρο Χαλκίδας στο 6ο Bio-Mechanical Festival!

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 16 Ιουλίου το Θέατρο Χαλκίδας με το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ, στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος. Η ομάδα του Θεάτρου Χαλκίδας κατάφερε για ακόμα μια φορά να ταξιδέψει το κοινό, κάνοντας το να ονειρευτεί, αυτή τη μαγική βραδιά, μέσα από τις ερωτικές περιπέτειες των σαιξπηρικών ηρώων, θνητών και ξωτικών, που μεταφέρθηκαν …

Ονειρική πρεμιέρα από το Θέατρο Χαλκίδας στο 6ο Bio-Mechanical Festival! Διαβάστε Περισσότερα »

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 16 Ιουλίου το Θέατρο Χαλκίδας με το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ, στο Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος.

Η ομάδα του Θεάτρου Χαλκίδας κατάφερε για ακόμα μια φορά να ταξιδέψει το κοινό, κάνοντας το να ονειρευτεί, αυτή τη μαγική βραδιά, μέσα από τις ερωτικές περιπέτειες των σαιξπηρικών ηρώων, θνητών και ξωτικών, που μεταφέρθηκαν από το βρετανικό αναγεννησιακό δάσος, στον όρμο Μικρό Βαθύ της Αυλίδας.

Η σκηνική παρουσία όλων υπέροχη, τα κοστούμια καταπληκτικά, ο φωτισμός απόκοσμος κι η μουσική καταπληκτική. Δικαιολογημένο το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών στο τέλος.

Το Θέατρο Χαλκίδας τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε: Το 6ο Bio-Mechanical festival στο θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδας, σε πείσμα των συνθηκών και των αντιξοοτήτων είναι πλέον θεσμός. Ένας θεσμός, όμως, που θέλει απ’ όλους μας επιπλέον στήριξη και θωράκιση για να ξεδιπλώσει όλο του το δυναμικό προς τα έξω! Στην αποψινή πρεμιέρα, το Θέατρο Χαλκίδας μας χάρισε μια μοναδική απόδοση στο «Όνειρο θερινής νυκτός».

Ακολουθούν άλλες επτά παραστάσεις ∆ευτέρα 18 – 23,24,25 – 30,31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Χώρος: Θέατρο Αυλιδείας Αρτέµιδος

Ώρα έναρξης: 21.15

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top