Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος Εύβοια

Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Εύβοιας: Δωρεάν Μαστογραφικός Έλεγχος

Σε μια σπουδαία δράση προχωρούν φορείς της Εύβοιας σε συνεργασία με το Παράρτημα Χαλκίδας της Αντικαρκινικής Εταιρείας Μαστογραφικούς Ελέγχους. Πιο συγκεκριμένα και όπως ενημερώνει η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας,…

Σε μια σπουδαία δράση προχωρούν φορείς της Εύβοιας σε συνεργασία με το Παράρτημα Χαλκίδας της Αντικαρκινικής Εταιρείας Μαστογραφικούς Ελέγχους.

Πιο συγκεκριμένα και όπως ενημερώνει η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, το Επιμελητήριο Ευβοίας, το Σ.Α.Μ.Ε.Ε, η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών – Εμπόρων Ν. Ευβοίας σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, προσφέρει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη.

Σκοπός αυτής της κοινωνικής δράσης είναι να βοηθηθούν οι γυναίκες που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε μαστογραφικό έλεγχο.

Ο μαστογραφικός έλεγχος προσφέρεται σε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη για μαστογραφία σε κάποιο δημόσιο ή ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Στo πλαίσιο αυτού του προγράμματος η μονάδα μαστογράφου θα βρίσκεται:

Στη Χαλκίδα, στα ΑΣΤΕΡΙΑ στις 28 Φεβρουαρίου,
τηλ Επικοινωνίας: 2221022111 (κα Ακριώτου Φωτεινή ) από τις 9:00 π.μ.-14:00 μ.μ..

Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας.

Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο.

• Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
• Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
• Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
• Να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο), 3 ημέρες πριν έως 5 ημέρες μετά.

Σας ενημερώνουμε ότι τηρούνται αυστηρά όλα τα νέα υγειονομικά μέτρα που θέσπισε η Ελληνική κυβέρνηση και για την είσοδό σας σύμφωνα με την κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1 α/Γ.Π. OIK. 69136/2021, ΦΕΚ 5138/Β/5- 11-2021 απαιτείται η επίδειξη:

• Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή
• Πιστοποιητικού Νόησης σε ισχύ (6μηνών) ή
• Βεβαίωσης διενέργειας αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για Covid 19 (Rapid test έως 48ωρών/ PCR έως 72 ωρών).
• Αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας
• Η χρήση μάσκας παραμένει υποχρεωτική

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top