Νεφρολογικά Κέντρα mesogeios Χαλκίδα

Όμιλος Nεφρολογικών Kέντρων mesogeios: Φροντίδα για τη ζωή

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ | 2022 Από τον Νοέμβριο του 2010, ο Όμιλος Nεφρολογικών Kέντρων mesogeios – medialyse ξεκινά την λειτουργία της μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης mesogeios Χαλκίδας. Το κομβικό αυτό σημείο επιλέχθηκε προκειμένου να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο, οι ανάγκες των ασθενών της ευρύτερης περιοχής . Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μονάδα που συνδυάζει όλη την …

Όμιλος Nεφρολογικών Kέντρων mesogeios: Φροντίδα για τη ζωή Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ | 2022

Από τον Νοέμβριο του 2010, ο Όμιλος Nεφρολογικών Kέντρων mesogeios – medialyse ξεκινά την λειτουργία της μονάδας χρόνιας αιμοκάθαρσης mesogeios Χαλκίδας. Το κομβικό αυτό σημείο επιλέχθηκε προκειμένου να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο, οι ανάγκες των ασθενών της ευρύτερης περιοχής .
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή μονάδα που συνδυάζει όλη την γνώση και την πολυετή εμπειρία του Ομίλου mesogeios στον τομέα παροχής υπηρεσιών αιμοκάθαρσης.

Οι μονάδες χρόνιας αιμοκάθαρσης mesogeios ιδρύθηκαν με αποκλειστικό σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών αιμοκάθαρσης υψηλού επιπέδου και την ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών του αιμοκαθαιρόμενου ασθενή. Προσφέρουν άριστη ιατρική φροντίδα και νοσηλευτική κάλυψη, σε ένα πολυτελές περιβάλλον εξαιρετικής αισθητικής και ανέσεων, ενώ το σύνολο του προσωπικό είναι κοντά στις ανάγκες των ασθενών και των συνοδών τους.

meogeios Νεφρολογικό Κέντρο Χαλκίδας

Η εμπειρία και το κύρος των mesogeios αποτυπώνεται σε κάθε μία από τις μονάδες του Ομίλου, ενώ το δίκτυο των μονάδων διευρύνεται διαρκώς με νεφρολογικά κέντρα στην Κρήτη, το Φάληρο, την Παλλήνη, το Χαϊδάρι, την Καλαμάτα, τη Χαλκίδα, τις Σέρρες την Πυλαία και πολύ σύντομα τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Γιατί να επιλέξω τα Νεφρολογικά Κέντρα mesogeios– medialyse
 • Εταιρική Εμπειρία
 • Εξειδικευμένο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό
 • Εξατομικευμένη καθημερινή παρακολούθηση από νεφρολόγους
 • Συνεχής παρακολούθηση από καρδιολόγο
 • Τακτικοί έλεγχοι όλων των απαραίτητων εργαστηριακών παραμέτρων των ασθενών μας
 • Τεχνολογία Αιχμής – Υπερσύγχρονα μηχανήματα και φίλτρα αιμοκάθαρσης
 • Ολοκληρωμένο σύστημα μέτρησης, αξιολόγησης και καταγραφής της κάθε συνεδρίας αιμοκάθαρσης (OCM & Online monitoring)
 • Επιστημονική Παρακολούθηση – Ηλεκτρονικός φάκελος του ασθενή
 • Ολιστική προσέγγιση της αγγειακής προσπέλασης
 • Μοναδική αίσθηση ασφάλειας μέσω συνεχούς φροντίδας και ενημέρωσης
 • Ιδανικό περιβάλλον Θεραπείας
Πολυτελή κτιριακή υποδομή για τη φιλοξενία και την παροχή ανέσεων σε ασθενείς και συνοδούς
 • Πολύπλευρη υποστήριξη των ασθενών μέσω της συνεργασίας με την Κλινική Λευκός Σταυρός
 • Τελευταίας γενιάς συστήματα επεξεργασίας και διανομής νερού αιμοκάθαρσης.
 • Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
meogeios Νεφρολογικό Κέντρο Χαλκίδας

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ο Όμιλος Νεφρολογικών Κέντρων mesogeios, με βασικές αξίες την ποιότητα, τη διαφάνεια, την υπευθυνότητα και την κοινωνική ευαισθησία, επενδύει ενεργά στην υλοποίηση ενός συνεχούς προγράμματος, το οποίο επικεντρώνεται στην προστασία του περιβάλλοντος, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και την κοινωνική μέριμνα (προληπτική ιατρική και υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων).

Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της ανάληψης δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και το γεγονός ότι οι φυσικοί πόροι δεν είναι ανεξάντλητοι, τα Νεφρολογικά Κέντρα mesogeios, έχουν υιοθετήσει μια σειρά από μέτρα και πρακτικές με στόχο την επίτευξη των χαμηλότερων δυνατών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ώστε να συμβάλουν όσο γίνεται περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επικοινωνήστε με τα Νεφρολογικά Κέντρα mesogeios – medialyse για να κλείσετε τη συνεδρία αιμοκάθαρσή σας.

Instagram: Mesogeios Dialysis Centers

Facebook: Mesogeios Dialysis Centers

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top