ΟΛΝΕ μελέτες λιμένων Εύβοιας

ΟΛΝΕ: Προχωρούν οι μελέτες για την μεταφορά τριών εμπορευματικών λιμένων της Εύβοιας

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την εκπόνηση μελετών για την μεταφορά τριών εμπορευματικών λιμένων του νησιού της Εύβοιας, της Χαλκίδας, της Αιδηψού και των Νέων Στυρων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας: Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την εκπόνηση μελετών για την μεταφορά τριών εμπορευματικών λιμένων του νησιού μας, της Χαλκίδας, της Αιδηψού […]

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την εκπόνηση μελετών για την μεταφορά τριών εμπορευματικών λιμένων του νησιού της Εύβοιας, της Χαλκίδας, της Αιδηψού και των Νέων Στυρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οργανισμού Λιμένων Ν. Ευβοίας:
Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την εκπόνηση μελετών για την μεταφορά τριών εμπορευματικών λιμένων του νησιού μας, της Χαλκίδας, της Αιδηψού και των Νέων Στυρων.
Πρόκειται για κορυφαία αναπτυξιακά έργα που αφορούν όχι μονο τη μετακίνηση των εμπορικών λιμένων σε νέα σημεία απεγκλωβίζοντας τα κέντρα των πόλεων αυτών, αλλά και την μετατροπή των υφιστάμενων εγκαταστάσεων σε τουριστικά καταφύγια με προφανή προσδοκώμενα οφέλη σε κάθε επίπεδο.
Ο μελετητής δεσμεύτηκε για την παράδοση των μελετών στο συντομότερο δυνατό χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στα αντίστοιχα έργα τάχιστα.
Συνεχίζουμε

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top