αναβάθμιση λιμενικών υποδομών Εύβοιας

ΟΛΝΕ: Προχώρησε στην 3η φάση της προσπάθειας αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών της Εύβοιας

Ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως πέρασε στην τρίτη φάση στη διαδικασία της προσπάθειας που κάνει για αναβάθμιση των υπαρχουσών λιμενικών υποδομών του νησιού της Εύβοιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Το Δ.Σ. του Οργανισμού ενέκρινε σήμερα τα τεύχη και τους όρους διακήρυξης για τον διαγωνισμό ανάδειξης αναδόχου για την εκπόνηση των μελετών μεταφοράς 3 Ευβοϊκών εμπορικών λιμένων, αυτών της Χαλκίδας, της Αιδηψού και των Νέων Στύρων. Πρόκειται για την τρίτη φάση στη διαδικασία της προσπάθειας μας για αναβάθμιση των υπαρχουσών λιμενικών υποδομών του νησιού μας, μετά την ολοκλήρωση και υποβολή του master plan Χαλκίδος και την κατάθεση του φακέλου των υδατοδρομίων. Η μεταφορά των 3 εμπορικών Λιμένων, και η ταυτόχρονη μετατροπή των υφιστάμενων υποδομών σε μαρίνες ανάλογων μεγεθών, σηματοδοτεί την προσαρμογή των πόλεων μας στις σύγχρονες απαιτήσεις για ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος (και επακόλουθα και του εμπορικού) στο κέντρο τους, ανακουφίζοντας τες την ίδια στιγμή από έναν όγκο μεταφορών οχημάτων και εμπορευμάτων που βρίσκουν διέξοδο στις παρυφές του αστικού ιστού.

Ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Εύβοιας με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως πέρασε στην τρίτη φάση στη διαδικασία της προσπάθειας που κάνει για αναβάθμιση των υπαρχουσών λιμενικών υποδομών του νησιού της Εύβοιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Οργανισμού ενέκρινε σήμερα τα τεύχη και τους όρους διακήρυξης για τον διαγωνισμό ανάδειξης αναδόχου για την εκπόνηση των μελετών μεταφοράς 3 Ευβοϊκών εμπορικών λιμένων, αυτών της Χαλκίδας, της Αιδηψού και των Νέων Στύρων.

Πρόκειται για την τρίτη φάση στη διαδικασία της προσπάθειας μας για αναβάθμιση των υπαρχουσών λιμενικών υποδομών του νησιού μας, μετά την ολοκλήρωση και υποβολή του master plan Χαλκίδος και την κατάθεση του φακέλου των υδατοδρομίων.

Η μεταφορά των 3 εμπορικών Λιμένων, και η ταυτόχρονη μετατροπή των υφιστάμενων υποδομών σε μαρίνες ανάλογων μεγεθών, σηματοδοτεί την προσαρμογή των πόλεων μας στις σύγχρονες απαιτήσεις για ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος (και επακόλουθα και του εμπορικού) στο κέντρο τους, ανακουφίζοντας τες την ίδια στιγμή από έναν όγκο μεταφορών οχημάτων και εμπορευμάτων που βρίσκουν διέξοδο στις παρυφές του αστικού ιστού.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top