Οινοποιία Μαλαματίνα Eubous βραδιά Χαλκίδα βραβευμένη σειρά κρασιών

Οινοποιία Μαλαματίνα & Eubous: Εντυπωσιακή βραδιά στη Χαλκίδα για τη νέα βραβευμένη σειρά κρασιών

Eubous και Οινοποιία Μαλαματίνα πορεύτηκαν για μια βραδιά μαζί, προτείνοντας μια όλο και πιο διαχεόμενη μεθοδολογία επικοινωνίας του κρασιού, αυτής του wine pairing, η οποία με πυλώνα ευφάνταστα πιάτα και αυθεντικές γουλιές εκλεκτού οίνου.

Tην Παρασκευή 10 Μάιου το εστιατόριο EUBOUS φιλοξένησε το 1ο FOOD & WINE PAIRING της γνωστής Οινοποιίας MALAMATINA WINERY, στη Χαλκίδα, συντροφιά με τις υπέροχες γεύσεις της σεφ Νένας Ισμυρνόγλου.

Μέσα από ένα μενού 4 πιάτων που ετοίμασε η βραβευμένη σεφ, κάτοχος του «Χρυσού Σκούφου» και μόνιμη σεφ στο περιοδικό Γαστρονόμος, οι λάτρεις του καλού κρασιού απόλαυσαν βραβευμένες ετικέτες από τη νέα σειρά κρασιών ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙ. Συγκεκριμένα το Λευκό, το Ροζέ Ημίγλυκο και το Ερυθρό, την Premium ρετσίνα Rezine 2303 Wild Ferment, όπως και ένα εξωτικό cocktail με το απόσταγμα Majuni της σειράς Greek spirits Collection.

Στο event συμμετείχε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων  ο Αλέξανδρος Κρομμύδας, πρόεδρος του Ομίλου Μάντις, όμιλο που στο χαρτοφυλάκιό του έχει την Οινοποιία Μαλαματίνα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Κελαιδίτης, ο κ. Σπύρος Γεροντίτης, ο κ. Σουλιώτης Βασίλης και άλλοι επιφανείς Χαλκιδέοι και όχι μόνο. 

Στο εντυπωσιακό event τα φώτα έπεσαν στην Οινοποιία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, ενώ με εμφατικό τρόπο προτάθηκε η νέα  βραβευμένη σειρά κρασιών ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙ και τα αποστάγματα, με εμπεριστατωμένη παρουσίαση από τον οινολόγο κ. Γρηγόρη Βρεττό και τη συνεισφορά  της Αλεξάνδρα Μιμίκου, Brand Manager της Οινοποιίας.

Δεν έλειψαν τα θετικά σχόλια και τα εκδηλωτικά συγχαρητήρια για όλα τα κρασιά, τα πιάτα ήταν εξαιρετικά και ταιριαστά, ειδικά το Ροζέ Ημίγλυκο έκλεψε τις εντυπώσεις. Η έκπληξη όμως ήταν το δροσερό κι ελαφρύ cocktail Μajuni Very Berry, με μίξη  κόκκινων φρούτων και lime, το οποίο άφησε την καλύτερη επίγευση. 

Η μυστική συνταγή από 15 διαφορετικά Ελληνικά βότανα, μπαχάρια, ρίζες και άνθη, τα ξεχωριστά αρώματα, η μοναδική γεύση καθώς και η κορυφαία ποιότητα που έχει το  Majuni – the Original Greek Botanical Spirit, το κάνει να ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα στην κομψότητα ενός aperitivo και τη δυναμική ενός αυθεντικού digestivo.

Η Οινοποιία Μαλαματίνα συμπληρώνει 129 χρόνια από την ίδρυση του πρώτου οινοποιείου της και με νέα πλέον εικόνα, αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνογνωσία, προσφέροντας νέες ποιοτικές προτάσεις Ρετσίνας και ελληνικού κρασιού, με συνέπεια και εμπιστοσύνη στην υλοποίηση του νέου επενδυτικού και στρατηγικού της πλάνου. Εμπνέεται από την μοναδική ελληνική παράδοση και κερδίζει την καρδιά των καταναλωτών, ισχυροποιώντας τη θέση της στον εγχώριο και παγκόσμιο χάρτη.

Τα προϊόντα της Οινοποιίας κατακτούν συνεχώς τις διεθνείς διοργανώσεις, εντυπωσιάζοντας καταξιωμένους γευσιγνώστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (οινολόγους, οινοχόους, Μaster of Wine, Master Sommelier και δημοσιογράφους οίνου), που δοκίμασαν και αξιολόγησαν κρασιά από όλο τον κόσμο. 

Συγκεκριμένα, στον 34ο Διεθνή Διαγωνισμό Mundus Vini Spring Tasting 2024, που διεξάγεται κάθε χρόνο στη Γερμανία, η Οινοποιία κατάφερε να αποσπάσει δύο Χρυσά βραβεία για τις ετικέτες Τέσσερις Άγγελοι και να διακριθεί ανάμεσα σε χιλιάδες δείγματα.

Επιπλέον, έλαβε δύο ασημένια βραβεία για τις δύο ξεχωριστές στο είδος τους ετικέτες της νέας Premium σειράς 2303 Reziné – Wild Ferment Limited Edition και Rosé Limited Edition, που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά στον 24ο Διεθνή Διαγωνισμό Thessaloniki Wine & Spirits Trophy 2024. 

To Majuni, το γνήσιο Ελληνικό Βοτανικό απόσταγμα βραβεύτηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους και καταξιωμένους διεθνείς διαγωνισμούς (Frankfurt International Trophy – International Tasting Competition) ως το καλύτερο αλκοολούχο ποτό στον Κόσμο για το 2024 *(World’s Best Spirit Trophy 2024).

Eubous και Οινοποιία Μαλαματίνα πορεύτηκαν για μια βραδιά μαζί, προτείνοντας μια όλο και πιο διαχεόμενη μεθοδολογία επικοινωνίας του κρασιού, αυτής του wine pairing, η οποία με πυλώνα ευφάνταστα πιάτα και αυθεντικές γουλιές εκλεκτού οίνου, μας έκανε να ανυπομονούμε για την επόμενη ανάλογη εκδήλωση.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top