"Καιρός Για Τρίο

Οι Χαλκιδαίοι “Καιρός Για Τρίο” …εξορμούν ξανά!

Μετά από δύο – και πλέον – χρόνια “απουσίας” το – εκ Χαλκίδος – δημιουργικό trio των Χρήστου Ανυφαντή (τραγούδι, κιθάρα) Κώστα Φωτόπουλου (τύμπανα, φωνητικά) και Βαγγέλη Ζαφειρίου (μπάσο) επιστρέφει εμφατικά, με (!) live – εμφανίσεις, την Τετάρτη 16 & το Σάββατο 19/3 σε Χαλκίδα και Αθήνα αντίστοιχα! Acoustic Trio με “έδρα” την Χαλκίδα Original […]

Μετά από δύο – και πλέον – χρόνια “απουσίας” το – εκ Χαλκίδος – δημιουργικό trio των Χρήστου Ανυφαντή (τραγούδι, κιθάρα) Κώστα Φωτόπουλου (τύμπανα, φωνητικά) και Βαγγέλη Ζαφειρίου (μπάσο) επιστρέφει εμφατικά, με (!) live – εμφανίσεις, την Τετάρτη 16 & το Σάββατο 19/3 σε Χαλκίδα και Αθήνα αντίστοιχα!

Acoustic Trio με “έδρα” την Χαλκίδα Original υλικό, επιλεγμένες διασκευές, folk ‘n roll στάση και άποψη, μ’ ένα άκρως διασκεδαστικό multi πρόγραμμα απ’ το εγχώριο και διεθνές ρεπερτόριο, συνθέτουν.. τον “ιστό” της ύπαρξής τους!

Tρεις ανήλικοι ενήλικες, ένωσαν τις μελωδικές τους δυνάμεις και ενορχηστρώνουν αριστοτεχνικά, τραγούδια απ’ το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, ενώ στο πρωτότυπο υλικό τους αντλούν θέματα από πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής!

Eπικοινωνία/πληροφορίες για τις “δράσεις” τους:

kairosgiatrio.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top