ταινίες πρόγραμμα κινηματογράφος Χαλκίδα ΜΑΓΙΑ

Οι ταινίες της εβδομάδας στο ΜΑ.ΓΙΑ movietone

“Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2”, η πιο κερδοφόρα ταινία της χρονιάς συνεχίζει και αυτή την εβδομάδα να προβάλλεται στο ΜΑ.ΓΙΑ movietone. Αναλυτικά το πρόγραμμα στον κινηματογράφο της Χαλκίδας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝ/ΦΟΥ ΜΑ.ΓΙΑ 27-30/6/2024

 

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ 2 (ΜΕΤΑΓΛ.)

INSIDE OUT 2 (GR)

Ώρα Προβολής: 19.30(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/6)

TRAILER: 

Σκηνοθεσία:  Kelsey Mann

Σενάριο : Dave Holstein, Meg LeFauve

Στην ελληνική μεταγλώττιση τις φωνές τους δανείζουν οι: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe PreNiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής

Υπόθεση:

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά – φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Τιμές Εισιτηρίων: 8€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 7€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) Α.Μ.Ε.Α:5€

ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

THE WATCHERS(ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/6)

Ώρα Προβολής: 22.00

TRAILER:

Σκηνοθεσία : Ishana Shyamalan

Σενάριο: Ishana Shyamalan

Ηθοποιοί: Georgina Campbell, Olwen Fouere, Siobhan Hewlett, Hannah Howland, Dakota Fanning

Υπόθεση:

Η ταινία ακολουθεί τη Μίνα, μία 28χρονη καλλιτέχνιδα, που βρίσκεται χαμένη σε ένα αχανές, αχαρτογράφητο δάσος στη δυτική Ιρλανδία. Όταν η Μίνα βρίσκει καταφύγιο, καταλήγει αιχμάλωτη μαζί με τρεις άγνωστους, τους οποίους κάθε νύχτα παρακολουθούν μυστηριώδη πλάσματα.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΤΑΙΝΙΑΣ: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Τιμές Εισιτηρίων: 8€ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 7€ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ)

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top