πλημμύρες Β Εύβοιας παραλίες Χαλκίδα

Οι πλημμύρες της Β. Εύβοιας “αφάνισαν” τις παραλίες στη Χαλκίδα

Με φερτά υλικά, πολλά σκουπίδια, ακόμα και νεκρά ζώα και φίδια «έπνιξαν» οι πλημμύρες της βόρειας Εύβοιας τις παραλίες στη Χαλκίδα. Ειδικότερα, οι πλημμύρες της βόρειας Εύβοιας μετέφεραν μεγάλο όγκο φερτών υλικών και πολλά σκουπίδια προς τις παραλίες της Χαλκίδας. Οι κάτοικοι της πόλης βρίσκονται μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα, με τη θάλασσα να έχει […]

Με φερτά υλικά, πολλά σκουπίδια, ακόμα και νεκρά ζώα και φίδια «έπνιξαν» οι πλημμύρες της βόρειας Εύβοιας τις παραλίες στη Χαλκίδα.

Photo: Βασίλης Ντέμης / Ghetto Mag

Ειδικότερα, οι πλημμύρες της βόρειας Εύβοιας μετέφεραν μεγάλο όγκο φερτών υλικών και πολλά σκουπίδια προς τις παραλίες της Χαλκίδας. Οι κάτοικοι της πόλης βρίσκονται μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα, με τη θάλασσα να έχει μετατραπεί σε… χωματερή.

Photo: Διαμαντής Συνόδης / Περπατώντας στη Χαλκίδα

Το θέαμα είναι πραγματικά αποκορυστικό και απίστευτο.

Photo: Βασιλική Μαργαρίτη / Περπατώντας στη Χαλκίδα

Μάλιστα, η Λιμενική Αρχή εξέδωσε προειδοποίηση για τους κυβερνήτες μικρών και μεγάλων σκαφών που παραπλέουν την Β. Εύβοια, να είναι προσεκτικοί γιατί πολλά δέντρα έχουν παρασυρθεί στην θάλασσα και υπάρχει κίνδυνος να προσκρούσουν πάνω του τα σκάφη που πλέουν στην περιοχή.

Photo: Διαμαντής Συνόδης / Περπατώντας στη Χαλκίδα

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Χαλκιδέων από την πρώτη στιγμή, συνεργεία του δήμου, καθαρίζουν τις παραλίες, οι οποίες, τις τελευταίες μέρες, γεμίζουν διαρκώς φερτά υλικά, από τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την Εύβοια, τις προηγούμενες ημέρες.

Οι καθαρισμοί θα συνεχίζονται, για όσο διάστημα χρειαστεί, μέχρι να σταματήσει το φαινόμενο των φερτών υλικών και οι παραλίες να είναι προσβάσιμες.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top