Θανάση Τάρτη

Οι ευχές του Θανάση Τάρτη για το Πάσχα

Ο Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Τάρτης, μοιράζεται στο ghettomagazine.gr τις ευχές του για τo Πάσχα. “Το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως να φωτίσει τη πορεία του λαού μας και να οδηγήσει επιτέλους τα βήματα του προς την πολυπόθητη πολιτική αλλαγή, που όλοι περιμένουμε, για να επικρατήσουν οι αξίες της ανθρωπιάς, της δημοκρατίας, της […]

Ο Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Τάρτης, μοιράζεται στο ghettomagazine.gr τις ευχές του για τo Πάσχα.

“Το ανέσπερο Φως της Αναστάσεως να φωτίσει τη πορεία του λαού μας και να οδηγήσει επιτέλους τα βήματα του προς την πολυπόθητη πολιτική αλλαγή, που όλοι περιμένουμε, για να επικρατήσουν οι αξίες της ανθρωπιάς, της δημοκρατίας, της ισότητας και της πολιτισμένης διακυβέρνησης. Αυτών των αξιών που έχουν χαθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, από υπαιτιότητα της κυβέρνησης, χωρίς κανένα ιδεολογικό και πολιτισμικό έρμα δημοκρατικού ήθους και ευπρέπειας.

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις καρδιές όλων μας ελπίδα, δύναμη, αισιοδοξία και αδελφοσύνη. Το Άγιο Φως να φωτίσει τις ζωές και τις ψυχές μας.

Σας εύχομαι ολόψυχα καλό Πάσχα!

Με εκτίμηση, Ο Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Τάρτης.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top