δορυφόροιΈλον Μασκ Χαλκίδα

Oι δορυφόροι του Έλον Μασκ πέρασαν «πάνω» από τη Χαλκίδα – Βίντεο & Εικόνες

Η συστοιχία δορυφόρων χαμηλής τροχιάς του προγράμματος SpaceX του Έλον Μάσκ, ιδρυτή της Tesla, ήταν ορατή στον ουρανό της Χαλκίδας το βράδυ της Κυριακής, και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά βέβαια. Το φως των δορυφόρων ήταν ορατό διά γυμνού οφθαλμού. Στόχος του Έλον Μάσκ είναι η δημιουργία ενός μεγάλου διεθνούς δορυφορικού δικτύου που θα […]

Η συστοιχία δορυφόρων χαμηλής τροχιάς του προγράμματος SpaceX του Έλον Μάσκ, ιδρυτή της Tesla, ήταν ορατή στον ουρανό της Χαλκίδας το βράδυ της Κυριακής, και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά βέβαια.

Το φως των δορυφόρων ήταν ορατό διά γυμνού οφθαλμού.

Στόχος του Έλον Μάσκ είναι η δημιουργία ενός μεγάλου διεθνούς δορυφορικού δικτύου που θα παρέχει γρήγορο Διαδίκτυο οπουδήποτε, και στα επόμενα χρόνια το πλάνο είναι θέσει σε τροχιά γύρω από την Γη περίπου 4.000 τέτοιους δορυφόρους.

Η εν λόγω υπηρεσία υπόσχεται καθολική πρόσβαση στο Διαδίκτυο με ταχύτητες που θα αγγίζουν τα 150Mb/s και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τηλεπικοινωνιακό χάρτη.

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες:

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top