βραβευμένες φωτογραφίες Χρύσα Χαϊνά μητρότητα εγκυμοσύνη γάμο

Οι διεθνώς βραβευμένες φωτογραφίες της Χρύσας Χαϊνά για την μητρότητα, την εγκυμοσύνη & τον γάμο

Οι φωτογραφίες της Χρύσας Χαϊνά που βραβεύτηκαν στα COSMOS AWARDS 2nd Trimester με θέμα την μητρότητα, την εγκυμοσύνη και τον γάμο Υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από τη σύλληψη, τη γέννηση και την μητρότητα; Και πως αυτό το «θαύμα» μπορεί να αποδοθεί σε όλο του το μεγαλείο μέσω μιας φωτογραφίας; Αυτή την απάντηση προσπαθεί να δώσει ο διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας Cosmos Awards στην κατηγορία με θέμα τη μητρότητα, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και σκοπός του είναι ακριβώς αυτός: Να τιμήσει το μεγαλείο της μητρότητας βραβεύοντας τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς. Οι συμμετοχές του διαγωνισμού ήταν πάρα πολλές από όλο τον κόσμο! Οι νικητές επιλέχτηκαν από διεθνή κριτική επιτροπή, ενώ οι λάτρεις της φωτογραφίας, είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν τις μοναδικές εικόνες. Η φωτογραφία της Χαλκιδέας πτυχιούχου φωτογράφου, Χρύσας Χαϊνά, κέρδισε την πρώτη θέση του διαγωνισμού στην κατηγορία Maternity. Η καταξιωμένη φωτογράφος κατάφερε σε έναν ακόμη διαγωνισμό να αποσπάσει πολλά βραβεία. Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Χρύσας Χαϊνά οι οποίες ξεχώρισαν και κατέκτησαν τις κπρυφαίες θέσεις του διαγωνισμού σε διαφορετικές κατηγορίες: 2H ΘΕΣΗ CREATIVE PORTRAIT COMPOSITE       3 SILVER AWARDS WEDDING, PREGNANCY Χρύσα Χαϊνά, δραστηριοποιείται ως Φωτογράφος Γάμου σε όλη την Ελλάδα με την επιχείρηση Image-Studio. Επίσης εξειδικεύεται και στη φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογέννητων, κατατάσσοντας την ως μία από τις κορυφαίες φωτογράφους νεογέννητων και εγκυμοσύνης στην Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες της Χρύσας Χαϊνά που βραβεύτηκαν στα COSMOS AWARDS 2nd Trimester με θέμα την μητρότητα, την εγκυμοσύνη και τον γάμο

Υπάρχει μεγαλύτερο θαύμα από τη σύλληψη, τη γέννηση και την μητρότητα; Και πως αυτό το «θαύμα» μπορεί να αποδοθεί σε όλο του το μεγαλείο μέσω μιας φωτογραφίας;

Αυτή την απάντηση προσπαθεί να δώσει ο διεθνής διαγωνισμός φωτογραφίας Cosmos Awards στην κατηγορία με θέμα τη μητρότητα, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και σκοπός του είναι ακριβώς αυτός: Να τιμήσει το μεγαλείο της μητρότητας βραβεύοντας τις καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς.

Οι συμμετοχές του διαγωνισμού ήταν πάρα πολλές από όλο τον κόσμο! Οι νικητές επιλέχτηκαν από διεθνή κριτική επιτροπή, ενώ οι λάτρεις της φωτογραφίας, είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν τις μοναδικές εικόνες.

Η φωτογραφία της Χαλκιδέας πτυχιούχου φωτογράφου, Χρύσας Χαϊνά, κέρδισε την πρώτη θέση του διαγωνισμού στην κατηγορία Maternity.

Η καταξιωμένη φωτογράφος κατάφερε σε έναν ακόμη διαγωνισμό να αποσπάσει πολλά βραβεία.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Χρύσας Χαϊνά οι οποίες ξεχώρισαν και κατέκτησαν τις κπρυφαίες θέσεις του διαγωνισμού σε διαφορετικές κατηγορίες:

2H ΘΕΣΗ CREATIVE PORTRAIT COMPOSITE

 

 

 

3 SILVER AWARDS WEDDING, PREGNANCY

Χρύσα Χαϊνά, δραστηριοποιείται ως Φωτογράφος Γάμου σε όλη την Ελλάδα με την επιχείρηση Image-Studio.

Επίσης εξειδικεύεται και στη φωτογράφιση εγκυμοσύνης και νεογέννητων, κατατάσσοντας την ως μία από τις κορυφαίες φωτογράφους νεογέννητων και εγκυμοσύνης στην Ελλάδα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top