Οι διακοπές του μαχητή Παναγιώτη-Ραφαήλ και το μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους (pic)

Πριν από 2 χρόνια ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε ενώσει όλη την Ελλάδα σαν μία γροθιά, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Βοστόνη και να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία. Έκτοτε όλα πάνε καλύτερα για τον μικρό ήρωα, καθώς η κατάστασή του παρουσιάζει σταθερά σημάδια βελτίωσης. Μάλιστα φέτος πήγε και διακοπές στην […]

Πριν από 2 χρόνια ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε ενώσει όλη την Ελλάδα σαν μία γροθιά, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Βοστόνη και να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Έκτοτε όλα πάνε καλύτερα για τον μικρό ήρωα, καθώς η κατάστασή του παρουσιάζει σταθερά σημάδια βελτίωσης.

Μάλιστα φέτος πήγε και διακοπές στην Βόρεια Εύβοια στις αρχές του καλοκαιριού.

Η οικογένειά του, ανήμερα του 15αύγουστου, επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία από τότε, στον λογαριασμό της στο Facebook, προκειμένου να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της περιοχής.

«Χρόνια πολλα με υγεία σε όλους!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται και γνωρίζουμε πολυ καλά ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο.

Υ. Γ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε αρχές καλοκαιριού στο Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας. Ελπίζουμε να ξαναδούμε αυτό το πράσινο στα μέρη μας».

Πηγή: Gazzeta.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top