αποδόσεις στοιχηματικές Δήμο Χαλκιδέων

Οι αποδόσεις των στοιχηματικών για τον Δήμο Χαλκιδέων

Δείτε πού κινούνται οι αποδόσεις αυτή την ώρα για τον νικητή στον Δήμο Χαλκιδέων Θα κερδίσει και θα συνεχίσει σε δεύτερη θητεία η Έλενα Βάκα ή θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή ο Γιώργος Σπύρου; Η Άννα Παππά θα πιάσει πάνω από 10%; Η Γραννέτα Τσιβίκα θα αυξήσει τα ποσοστά του ΚΚΕ στον Δήμο Χαλκιδέων; Υπάρχει […]

Δείτε πού κινούνται οι αποδόσεις αυτή την ώρα για τον νικητή στον Δήμο Χαλκιδέων

Θα κερδίσει και θα συνεχίσει σε δεύτερη θητεία η Έλενα Βάκα ή θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή ο Γιώργος Σπύρου; Η Άννα Παππά θα πιάσει πάνω από 10%; Η Γραννέτα Τσιβίκα θα αυξήσει τα ποσοστά του ΚΚΕ στον Δήμο Χαλκιδέων; Υπάρχει περίπτωση να αναδειχθεί κάποια ή κάποιος Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή;

Αυτές οι ερωτήσεις ταλανίζουν τους δημότες λίγες ημέρες πριν τις εκλογές  και φυσικά οι… απορίες αυτές δεν θα μπορούσαν να μείνουν ανεκμετάλλευτες από τις στοιχηματικές εταιρείες, οι οποίες προσφέρουν επιλογές στοιχημάτων για το αποτέλεσμα της κάλπης.

Αυτή τη στιγμή η Stoiximan είναι η εταιρεία που έχει βγάλει αποδόσεις για τον Δήμο Χαλκιδέων.

Η Stoiximan δίνει 1.55 για νικητή τον Γιώργο Σπύρο ενώ 1.80 για την Έλενα Βάκα. Στο 10.00 η Άννα Παππά και στο 50.00 η Γρανέτα Τσιβίκα.

Μετά τις διπλές Εθνικές Εκλογές του Ιουνίου και του Ιουλίου, η Ελλάδα ξανά στις κάλπες σε δυο εβδομάδες περίπου, αφού οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν τους Περιφερειάρχες, τους Δημάρχους και τους Κοινοτάρχες τους μέχρι και το 2028.

Συνολικά στην Ελλάδα υπάρχουν 13 Περιφέρειες και 332 Δήμοι, ο δεύτερος γύρος όπου χρειαστεί θα γίνει στις 15/10 και για τις τοπικές κοινωνίες η ανάδειξη του πολιτικού ηγέτη της περιοχής τους διαθέτει σημαντική απόφαση.

Ένας υποψήφιος, για να επικρατήσει στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές από την πρώτη Κυριακή, θα πρέπει να λάβει 43% συν μία ψήφο, αλλιώς τότε, θα υπάρξουν και δεύτερες κάλπες.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top