Οι Αντετοκούνμπο προσφέρουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους για τους πυρόπληκτους

Με ανάρτησή σε Instastory ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενημέρωσε ότι τα διάσημα αδέλφια διαθέτουν το 50% από τα έσοδά του e-shop τους, το «Antetokounbros Shop -We are all Bros» για τους πυρόπληκτους στη χώρα. Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο, που ο πρωταθλητής των Μιλγουόκι δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές, […]

Με ανάρτησή σε Instastory ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ενημέρωσε ότι τα διάσημα αδέλφια διαθέτουν το 50% από τα έσοδά του e-shop τους, το «Antetokounbros Shop -We are all Bros» για τους πυρόπληκτους στη χώρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο, που ο πρωταθλητής των Μιλγουόκι δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπό του στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές, στην Ελλάδα.

Όταν είχαν ξεσπάσει οι φωτιές στην Βαρυμπόμπη μέσω της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς The GiANT Heart, o Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Νovibet, με στόχο να καλυφθούν οι επείγουσες ανάγκες διαμονής, είχαν προσφέρει καταλύματα σε διάφορα ξενοδοχεία της Αττικής.

Πηγή: LIFO.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top