Οι 6 Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες της Χαλκίδας που αγαπήσαμε

Βιτρίνες που παραπέμπουν, στην τέχνη, στο ευφάνταστο και το δημιουργικό. Βιτρίνες με λαμπιόνια, δέντρα, φως και άποψη.

Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα. Στολισμένες οπτασίες που δημιουργούν κλίμα και ατμόσφαιρα. Βιτρίνες που παραπέμπουν, στην τέχνη, στο ευφάνταστο και το δημιουργικό. Βιτρίνες με λαμπιόνια, δέντρα, φως και άποψη.

Αυτές τις βιτρίνες η ομάδα του GHETTO τις έψαξε εξονυχιστικά στο εμπορικό κέντρο της πόλης και τις παρουσιάζει με μοναδικό σκοπό από τη μια, να επιβραβεύσει τις προσπάθειες και από την άλλη, να παρακινήσει επιχειρηματίες, εμπόρους και designers να μας εκπλήσσουν περισσότερο κάθε Χριστούγεννα.

Καπνίση Αβάντων

Εμπνευσμένη από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο παρουσιάζεται χιονισμένο με έντονο κόκκινο χρώμα για το χιόνι, αποτελεί ένα έργο τέχνης με άμεση σημειωτική σε μόδα και εορταστικά σύμβολα.

 

Kómo hair spot

Μια βιτρίνα που με το στολισμό της αγκαλιάζει αριστοτεχνικά τον εξωτερικό χώρο, ομορφαίνει το πεζοδρόμιο και συνομιλεί με τους περαστικούς, καλώντας όλους μας να συμμετάσχουμε στη γιορτινή διάθεση που εκπέμπει.

 

The Loft

Είναι βιτρίνα που κάλλιστα θα μπορούσε να ονομαστεί εικαστική installation καθώς με περίτεχνο τρόπο εισάγει κατασκευές που αποπνέουν χριστουγεννιάτικη χειροτεχνία με λάμψη.

 

Ipo Ipo

Η πιο εντυπωσιακή, παιχνιδιάρα, πλουμιστή βιτρίνα, η οποία συνιστά έναν πρόσθετο χριστουγεννιάτικο κέλυφος του καταστήματος, δημιουργεί αμέσως γιορτινή διάθεση και κεντρίζει το ενδιαφέρον στο πιο κεντρικό σημείο της Αβάντων.

 

Unique

Η σεμνή, μα μεγαλειώδης βιτρίνα, ακριβώς αντίθετη από το kitsch στολισμό, επικοινωνεί με λιτό, σοφιστικέ και chic τρόπο την αληθινή μόδα τους εν λόγω εμπορικού shop.

 

Καπνίση Ερμού

Μια γλυπτική πανδαισία ξύλινων χριστουγεννιάτικων δέντρων, η συγκριμένη βιτρίνα αποτελεί μια ανήσυχη καλλιτεχνική και κυρίως εικαστική ματιά στα Χριστούγεννα με επιμέλεια στη λεπτομέρεια και το φωτισμό.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top