Οι 6 πιο instagrammable παραλίες της Εύβοιας – Εικόνες

Οι πιο ινσταγκραμικές παραλίες της Εύβοιας που ξεχωρίζουν στο feed μας. Το καλοκαίρι έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του, με τον καύσωνα διαρκείας των τελευταίων ημερών να έχει μία και μόνο λύση, βουτιά στην παραλία. Η Εύβοια και φέτος μονοπωλεί το ενδιαφέρον επισκεπτών εγχώριων και μη, και οι παραλίες της ταξιδεύουν και γίνονται […]

Οι πιο ινσταγκραμικές παραλίες της Εύβοιας που ξεχωρίζουν στο feed μας.

Το καλοκαίρι έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του, με τον καύσωνα διαρκείας των τελευταίων ημερών να έχει μία και μόνο λύση, βουτιά στην παραλία. Η Εύβοια και φέτος μονοπωλεί το ενδιαφέρον επισκεπτών εγχώριων και μη, και οι παραλίες της ταξιδεύουν και γίνονται γνωστές σε όλη την Ελλάδα.

Άλλες παραλίες παίζουν περισσότερο στα social media και άλλες λιγότερο (ίσως για μερικές να παίζει ρόλο πως δεν υπάρχει σήμα 4G).

Ακολουθούν οι πιο instagram – friendly παραλίες της Εύβοιας για το καλοκαίρι. Μπορεί και εσύ να ανέβασες την φώτο σου σε κάποια από αυτές τις παραλίες.

Λιμνιώνας Μεσσαπίων

Η πιο mainstream παραλία του νησιού μας, αριθμεί περίπου 5,000 δημοσιεύσεις. Γνωστή ιδιαίτερα στην πρωτεύουσα Αθήνα, μία παραλία που είναι στις πρώτες επιλογές για free camping εμπειρία.

Λιχαδονήσια

Οι Σεϋχέλλες της Ελλάδας βρίσκονται στην Εύβοια και είναι αδιαμφισβήτητα πολύ famous. Μαγευτικό, εξωτικό τοπίο, ότι πρέπει για ανάρτηση στο instagram. Περίπου 5,000 δημοσιεύσεις έχουμε και εδώ.

Θαψά, Κύμης

Με 4,060 δημοσιεύσεις μπορείς να πεις πως η μαγευτική παραλία Θαψά trend-άρει ανελέητα. Μοναδικό τοπίο, ότι πιο instagrammable θα βρεις στις παραλίες της Εύβοιας.

Μεγάλη Άμμος, Μαρμάρι

Η πιο πολυσυζητημένη παραλία του φετινού καλοκαιριού. Η αμόγλωσσα της παραλίας ήταν βασικός πρωταγωνιστής στη διαφημιστική καμπάνια για τον τουρισμό της Ελλάδας. 4,000 δημοσιεύσεις έπαιξε πολύ στο instagram, και σχεδόν πάντα ακολουθούσε το hashtag #state_of_mind

Αλμυρίχι

Άλλη μία παραλία που είναι δημοφιλέστατη στο instagram. Περισσότερες από 3,000 δημοσιεύσεις κάνουν την παραδεισένια παραλία της Νότιας Εύβοιας να εμφανίζεται συχνά στο instagram μας.

Παραία Βύθουρη

Από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες του νησιού μας! Μικρή και απομονωμένη παραλία στην πίσω μεριά της Δίρφυς, που βλέπει το Αιγαίο. Τα νερά είναι κρυστάλλινα και γαλαζοπράσινα ενώ η παραλία έχει άμμο και ψιλό βοτσαλάκι. Το τοπίο είναι θεαματικό. Μετράει περίπου στις 3.οοο δημοσιεύσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: stef_foo

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top