Οδοιπορικό στα Δίρφυα Χωριά: Εναλλακτικοί προορισμοί που αξίζει να ανακαλύψετε

Βρεθήκαμε σε 4 γραφικά χωριά στις πλαγιές της Δίρφυς, χειμερινοί προορισμοί που απαραίτητα πρέπει να ανακαλύψουμε.

Το όρος Δίρφυς, επιβλητικό και μαγευτικό, είναι αρκετά γνωστό ανά την ελληνική επικράτεια για τα μονοπάτια του, την καταπράσινη ομορφιά του, τα θαυματουργά βότανα, τα απαράμιλλου θάμπους τοπία.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Το GHETTO Magazine ταξίδεψε σε εναλλακτικούς προορισμούς του όρου Δίρφυς, πέρα από την πασίγνωστη Στενή, με απώτερο στόχο να ανακαλύψει αυτούς τους κρυμμένους θησαυρούς, οι οποίοι βρίσκονται στους πρόποδες του όρους.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Τα Δίρφυα χωριά είναι απλωμένα στις παρυφές του βουνού και όλα, ή σχεδόν, όλα έχουν καταπληκτική θέα στη Δίρφυ, η οποία άλλοτε συννεφιασμένη, άλλοτε χιονισμένη και άλλοτε ηλιόλουστη δεσπόζει στον ορίζοντα.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Η ομάδα του GHETTO Magazine, του μεγαλύτερου περιοδικού της ευρύτερης περιοχής, παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα, τα γραφικά χωριά στις πλαγιές της Δίρφυς, ως χειμερινούς προορισμούς που απαραίτητα πρέπει να ανακαλύψουμε για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα φυσικά και πολιτισμικά στοιχεία του όρους.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Ακολουθώντας τον περιφερειακό δρόμο Χαλκίδα-Στενή και Στενή-Ψαχνά επισκεφθήκαμε, φωτογραφίσαμε και φιλμάραμε γραφικά χωριά, ξεκινώντας από τα Καμπιά, συνεχίζοντας με Πάλιουρα και Μακρυκάπα, καταλήξαμε στην Τριάδα και σας παρουσιάζουμε ένα οδοιπορικό στη Δίρφυ που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ξανά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ghetto Magazine (@ghettomag_)


 

Καμπιά

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Τα Καμπιά, ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Εύβοιας, είναι χτισμένα σε υψόμετρο 500 μέτρων πάνω από το φαράγγι του Χάβου, στην πλαγιά του μεγάλου Λόγγου, μέσα σε πλατάνια και κρυστάλλινα νερά.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Τα Καμπιά έχουν συνδεθεί με την ύπαρξη μιας χαμένης αρχαίας πόλης, της Οιχαλίας, της χώρας του βασιλιά Ευρύτου. Στην περιοχή υπάρχει η φυσικά οχυρωμένη θέση «Μάλα», η οποία έχει υποστηριχθεί από ερευνητές ότι αποτελούσε την ακρόπολη της Οιχαλίας.

Η κεντρική εκκλησία του χωριού είναι ο Άγιος Νικόλαος, ενώ σημαντικός είναι και ο Ναός του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου. Αξιοθέατο αποτελεί το αρχαίο υδραγωγείο στο φαράγγι του Χάβου, ενώ χαρακτηριστικά είναι τα πανέμορφα καλντερίμια του χωριού με τις παραδοσιακές ταβέρνες με ντόπια κρέατα και τη φημισμένη πέστροφα, παραγωγής του χωριού, όπως και την ονομαστή φάβα των Καμπιών, τη διασημότερη της Εύβοιας.

Στον παραδοσιακό παλαιό οικισμό στα Κάτω Καμπιά σε υψόμετρο 270 μέτρων, μέσα σε μια κατάφυτη ρεματιά, γεμάτη από πλατάνια και τρεχούμενα νερά, ξεχωρίζει η ιδιόμορφη εκκλησία της Αγίας Κυριακής.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Πρόκειται για σπάνιο αρχιτεκτονικό τύπο ναού καθώς ένα μέρος του είναι τμήμα του βραχώδους σπηλαίου και ο υπόλοιπος ναός είναι κτιστός με αποκοπή του βράχου. Κοντά στο σπήλαιο είναι κατασκευασμένο πλακόστρωτο δάπεδο και γεφυράκι, όπου κάποιος μπορεί να αντικρύσει το μοναδικό φυσικό κάλλος, ενώ εντός του ναού διακρίνονται και οι σταλακτίτες του σπηλαίου.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

 

Το Κονάκι

Στο Κονάκι οι χαρακτηριστικές ζωγραφιές στους τοίχους εντυπωσιάζουν και δίνουν μία ξεχωριστή νότα και ομορφιά. Εκεί θα σας υποδεχτούν άνθρωποι φιλόξενοι και ζεστοί, με ασίγαστο μεράκι για τη δουλειά τους και άδολη αγάπη για τον τόπο τους. Παραδοσιακό φαγητό, κρέατα διαλεχτής ποιότητας, τα χειροποίητα ντολμαδάκια και η ζουμπιχτή σαλάτα είναι μερικά μόνο από αυτά που θα πρέπει απαραίτητα να δοκιμάσετε.

Τηλέφωνο 22280-51334 , 6932464367-69

 

Νερόμυλος

Το εστιατόριοo «Νερόμυλος» βρίσκεται σε ένα μαγευτικό και συνάμα γραφικό σημείο απέναντι από το εκκλησάκι της Αγίας Κυριακής. Θα φάτε ψητά στη σούβλα, κοκορέτσι, κόκορα κρασάτο, μακαρόνια χειροποίητα και πολλά άλλα παραδοσιακά φαγητά. Όλα τα κρέατα είναι διελεγμένα από ντόπιους παραγωγούς και σε γεύση πεντανόστιμα.

Τηλέφωνο: 6947844640

 

Αλκέα Ορεινή Κατοικία

Η πανέμορφη κατοικία Αλκέα είναι χτισμένη στους πρόποδες του Ξηροβουνίου, δημιουργεί την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μέσα στο χωριό και ταυτόχρονα μέσα στη φύση. Τα περισσότερα διακοσμητικά αντικείμενα της κατοικίας είναι χειροποίητα, φτιαγμένα με πόρους και υλικά από την περιοχή. Το σπίτι απευθύνεται σε όσους αναζητούν ηρεμία και τη χαλάρωση με τους ήχους της φύσης, καθώς ακούγεται ο γάργαρος ήχος του νερού όταν έχει το ποτάμι, ενώ τα περισσότερα δωμάτια και οι βεράντες έχουν θέα στο ελατόδασος και στο Ξεροβούνι. Είναι πλήρες εξοπλισμένο από μαγειρικά σκεύη μέχρι θέρμανση, έχει καλοριφέρ και τζάκι. Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες όλους τους μήνες του έτους, ενώ την άνοιξη και το φθινόπωρο είναι καταπληκτικά.

airbnb Αλκέα Ορεινή Κατοικία

 

Πάλιουρας

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Ο Πάλιουρας βρίσκεται σε υψόμετρο 170-180 μέτρων, περίπου 13 χιλιόμετρα ανατολικά των Ψαχνών. Το χωριό ιδρύθηκε μετά την εγκατάλειψη των Βαβούλων, όταν οι κάτοικοι αναζήτησαν νέα εδάφη εγκαθίδρυσης κατά την απελευθέρωση της Ελλάδας. Το όνομα του χωριού οφείλεται στο φυτό «πάλιουρος ο ακανθώδης» και αποδίδεται σε αγκαθωτούς θάμνους που κατακλύζουν την περιοχή.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Δυτικά του χωριού βρίσκεται μια ρεματιά κατάφυτη από πλατάνια, στην οποία παλαιότερα υπήρχαν και νερόμυλοι και η οποία υδρεύει τις καλλιέργειες της περιοχής. Τα πλατάνια ξεχωρίζουν για τη διάμετρο του κορμού τους που φθάνει κατά μέσο όρο τα 7,50 μέτρα.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Η κεντρική εκκλησία του χωριού είναι ο Άγιος Νικόλαος, στον προαύλιο χώρο του οποίου βρίσκεται ηρώο που απεικονίζει στρατιώτη. Στα μνημεία του Πάλιουρα ιδιαίτερη θέση κατέχει η Ιερά Μονή Παλιουργιώτισσας στη μνήμη της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στη θέση της οποίας υπήρχε άλλοτε βυζαντινό μοναστήρι, καθώς και η επιβλητική μακραίωνη βελανιδιά κοντά στη Μονή.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

 

Bebis Café

Το πιο γνωστό καφέ στον Πάλιουρα έχει ιστορία 41 χρόνων και είναι ανοιχτά όλο το χρόνο. Δίπλα στο τζάκι θα πιούμε espresso διαλέγοντας από 4 χαρμάνια της Hausbrandt με ναυαρχίδα την Gala Grande από 100% Arabica, ενώ η ιταλική σοκολάτα ρόφημα σαγηνεύει. Θα δοκιμάσουμε αυθεντική pizza και τις εξαιρετικές ποικιλίες για τσίπουρο με ετικέτες από μικροπαραγωγούς της Μυτιλήνης και των Τρικάλων. Όσο για τα γλυκά, είναι όλα φτιαγμένα στην κουζίνα του Bebis Café με top το γαλακτομπούρεκο και την πορτοκαλόπιτα, το φανταστικό κέικ σοκολάτα μπανάνα και τα φτιαγμένα στο χέρι χωριάτικα γλυκά του κουταλιού. Φύγαμε με το συκαλάκι με πετιμέζι, το οποίο αξίζει να ζητήσετε, καθώς υπογράφει το γνήσιο του χωριού.

Τηλέφωνο: 2228 071191

 

Ταβέρνα «Ο Λέων»

Σε ένα ζεστό περιβάλλον με θέα σε έναν ορίζοντα που χάνεται το μάτι σου στην γνωστή ταβέρνα «Ο Λέων», στον Πάλιουρα, θα απολαύσουμε αληθινό φαγητό σε συνδυασμό με βραδιές ζωντανής μουσικής. Εδέσματα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, μαγειρεμένα με παραδοσιακές συνταγές, θα απογειώσουν τον ουρανίσκο μας. Τα γαρδουμπάκια, το κουνέλι στιφάδο και η μοσχαρίσια γλώσσα στιφάδο, αποτελούν τα εκλεκτά και ξεχωριστά πιάτα του μαγαζιού. Φυσικά και ψητά της ώρας, χειροποίητο μπιφτέκι και χοιρινό λουκάνικο, κοτόπουλο παϊδάκι, συμπληρώνουν το μενού. Η αίθουσα και ο εξωτερικός χώρος διατίθενται για κάθε μορφής συνεστιάσεων.

Τηλέφωνο: 2228 071170

 

Μακρυκάπα

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Η Μακρυκάπα βρίσκεται σε υψόμετρο 160 μέτρων από τη θάλασσα, απέχει 28 χιλιόμετρα από τη Χαλκίδα και 12 χιλιόμετρα από τα Ψαχνά. Είναι κτισμένη σε ένα κατάφυτο τοπίο με πλατάνια, πικροδάφνες και λυγαριές. Το ποτάμι που ξεκινά από τους ορεινούς όγκους περνά μέσα από το χωριό δημιουργώντας μια φυσική εικόνα απαράμιλλης χάρης.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Υπάρχουν δύο εκδοχές για την ονομασία του χωριού, η πρώτη αναφέρει πως οι βοσκοί φορούσαν μακριά κάπα που τους ήταν απαραίτητη το χειμώνα που έβοσκαν τα αιγοπρόβατά τους στα γύρω βουνά για να προφυλαχθούν από τις βροχές και τα χιόνια, ενώ η άλλη εκδοχή θεωρεί ότι το όνομα προήλθε από τα γύρω βουνά, την Ταναϊδα και ψηλότερα την Αρκουδιά και το Βοϊδοβούνι, που σχηματίζουν ένα μεγάλο και μακρύ «κάππα».

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Η ιστορία του χωριού είναι άμεσα συνδεδεμένη με εκείνη των Βαβούλων, ενός οικισμού που γνώρισε την ακμή του στα χρόνια της Τουρκοκρατίας. Το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής κατεδαφίστηκε για να ξαναχτιστεί ως εξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και η εικόνα της Αγίας Παρασκευής μεταφέρθηκε στον ομώνυμο καθολικό ναό του χωριού που χτίσθηκε το 1865. Λίγο έξω από το χωριό σώζεται το εξωκλήσι της Αναλήψεως του Κυρίου, πιθανώς παλαιοχριστιανικό, σε ρυθμό τρίκλιτης βασιλικής που άλλοτε ήταν αγιογραφημένο και ασβεστώθηκε. Επίσης, λίγα χιλιόμετρα έξω από το χωριό βρίσκεται η περιοχή της πηγής της Νύφης απ’ όπου υδροδοτείται η Μακρυκάπα, που γοητεύει τον περιπατητή και το φυσιολάτρη με τους γεωλογικούς σχηματισμούς των βράχων.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

 

Ταβέρνα ΑΗΤΟΣ

Η παραδοσιακή ταβέρνα ΑΗΤΟΣ βρίσκεται απέναντι από το ρυάκι και σκεπάζεται από τα όμορφα πλατάνια. Σε ένα αυθεντικό περιβάλλον, το οποίο δημιουργεί προσωπικές σχέσεις που μετατρέπονται σε φιλία και καλλιεργούν την επίσκεψη της επόμενης φοράς, απολαμβάνουμε πιάτα με υλικά που είναι ολόφρεσκα και αγνά. Ξεχωρίζουν τα κρεατικά σούβλας με πιάτα must το κοκορέτσι, τα παϊδάκια και το κοτόπουλο που εμπεριέχουν το άριστο ψήσιμο, μυστικό του ψήστη, ο οποίος χρησιμοποιεί μόνο την καλύτερη ποιότητα ντόπιων κρεάτων. Ακόμη το μπιφτέκι, το λαχταριστό τζατζίκι με χωριάτικο γιαούρτι και η τυροκαυτερή με μυρωδάτη φέτα γίνονται όλα με το χέρι και αποζημιώνουν τον επισκέπτη. Ο χώρος είναι μεγάλος και μπορεί να εξυπηρετήσει εκδηλώσεις σε στεγασμένο περιβάλλον ακόμη και 400 ατόμων.

Τηλέφωνα: 2228071977, 69975103961

 

Παραδοσιακό καφενείο «ο ΤΣΑΚ»

Το γνωστό παραδοσιακό καφενείο ο ΤΣΑΚ βρίσκεται στο γραφικότερο σημείο στη Μακρυκάπα στα πλατάνια, με θέα το νερό που κυλάει στο ρυάκι. Τα καθίσματα στην πλακόστρωτη πλατεία προσφέρουν αληθινή εμπειρία χωριού και εκεί μπορούμε να απολαύσουμε φρεσκοκαβουρδισμένο espresso και cappuccino της εταιρείας KAWA ή έναν παραδοσιακό ελληνικό. Το καφέ μας, μπροστά στη σόμπα, το συνοδεύουμε με χειροποίητα γλυκά ταψιού όπως το μπισκοτόγλυκο και η σοκολατόπιτα αλλά και το ιδιαίτερο γλυκό κοκ που μας φέρνουν μνήμες από άλλες εποχές. Αξίζει να δοκιμάσετε και τα υπέροχα μεζεδάκια με τσίπουρο. 

Τηλέφωνο: 2228072159

 

Calvo alldays café bar

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτείτε το ολοκαίνουργιο Calvo στη Μακρυκάπα με προεξέχοντες την απίστευτη αύρα των ιδιοκτητών, τον espresso Dimello 3 Continent, ένα χαρμάνι 100% Arabica, και το υπέροχο αίθριο στον οποίο θα απολαύσετε τη μαγεία του χωριού. Το φαγητό τα έχει όλα, πρώτα σε αλμυρά πίτσες, club, burgers, pancakes και κρέπες, ενώ από τα γλυκά μην φύγετε αν δεν δοκιμάσετε το μπισκοτόγλυκο και την ήδη φημισμένη καρυδόπιτα. Βραδάκι και chill out μουσικές, χαλαρώνετε με ψαγμένα cocktail σε ένα μαγαζί που έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Μακρυκάπα.

Τηλέφωνο: 6973981438

 

Τριάδα

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Η Τριάδα βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 100 μέτρων, 23 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Χαλκίδας και 6 χιλιόμετρα ανατολικά των Ψαχνών.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Ο πύργος που βρίσκεται μεταξύ Τριάδας και Ψαχνών, θεωρείται από τους παλαιότερους της Εύβοιας, καθώς η ανέγερσή του ανάγεται στους πρώτους χρόνους της λατινικής κυριαρχίας, τις αρχές του 13ου αιώνα.

Το αρχοντικό κτίριο γνωστό ως «Πύργος ή Παλάτι του Κριεζώτη» χτίστηκε το 1898. Είναι ένα λιθόκτιστο διώροφο κτίριο με συνθέσεις ξύλινων στεγών. Το κτίριο αποτέλεσε την κατοικία της οικογένειας του εγγονού του οπλαρχηγού, Σπύρου Κριεζώτη. Στον εξωτερικό του χώρο γίνονται κυρίως κατά τους θερινούς μήνες πολιτιστικές εκδηλώσεις, ενώ στο κεντρικό κτίριο έχουν ξεκινήσει εργασίες που έχουν ως στόχο τη δημιουργία μουσειακού χώρου.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Τα ερείπια του Ναού της Αγίας Τριάδας βρίσκονται σε κατάφυτη τοποθεσία με αιωνόβια πλατάνια και λεύκες κοντά σε πηγή, ανατολικά του οικισμού. Ανατολικότερα από τα ερείπια χτίστηκε το 1993 νέα εκκλησία προς τιμή της Αγίας Τριάδας.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Στο χωριό της Τριάδας στο β’ μισό του 20ου αιώνα καθιερώθηκαν τα «Κριεζώτεια», προς τιμήν του μεγάλου οπλαρχηγού Νικόλαου Κριεζώτη και πρόκειται για τριήμερες εκδηλώσεις, συνήθως στις αρχές ή στα μέσα του Ιουλίου που περιλαμβάνουν μουσικοχορευτικές παραστάσεις, προβολή ταινιών και εκθέσεις φωτογραφιών.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

 

Το Ραδίκι στο Πιάτο

Ο Γιάννης και η Ευαγγελία Ρουμπή δημιούργησαν την ταβέρνα «το ραδίκι στο πιάτο», η οποία βασίζεται στο σεβασμό για την κουζίνα που προέρχεται από τα τη βιολογική καλλιέργεια της φύσης και προσφέρεται με αυθεντικό τρόπο στο τραπέζι σας. Πρόκειται για ένα έξοχο οικογενειακό ταβερνάκι στην Τριάδα, όπου εκεί καθημερινά η οικογένεια Ρουμπή μαγειρεύει σπιτικά φαγητά με λαχανικά παραγωγής της, χειροποίητα ζυμαρικά φτιαγμένα με αγνά υλικά και αυθεντικά γλυκά κουταλιού φτιαγμένα στο χέρι από φρούτα παραγωγής της. Στο «ραδίκι στο πιάτο» ξεχωρίζουν όλα τα ψητά της ώρας με το αρνάκι σούβλας να συγκαταλέγεται ως ένα από τα καλύτερα της περιοχής. Παράλληλα θα δοκιμάσετε και καλοφτιαγμένα μαγειρευτά, ενώ η αχνιστή ρεβιθάδα φούρνου με βιολογικό κρεμμύδι και σπανάκι και μια μυστική συνταγή, δικαιολογεί τη φήμη που έχει αποκτήσει ως το must πιάτο της ταβέρνας.

Τηλέφωνο: 2228 096570 – 6986585837

 

Coffee 10

Το πιο ψαγμένο coffee shop στη Τριάδα είναι το Coffee 10 και παίρνει άριστα 10. Η απίστευτη ποικιλία Capri της Dimello δημιουργεί τον καλύτερο espresso στην Τριάδα, μαζί με το πιο αξιόπιστο delivery. Υπάρχει και finger food όπως πίτσα, τοστ, burgers, σαλάτες, ενώ το μεσημέρι κυριαρχεί ο απίστευτος μεζές με τσίπουρο και ουζάκι. Οι αθλητικές διοργανώσεις έχουν την τιμητική τους και τις απολαμβάνουμε στην υπέροχη σάλα του με τις ευκρινέστερες οθόνες.

Τηλέφωνο: 2228 096540

 

Ταβέρνα «Κρητικός»

Σε μια πανέμορφη αίθουσα στην οποία πρωτοστατεί το επιβλητικό τζάκι η ολοκαίνουργια Ταβέρνα «Κρητικός» ξεχωρίζει στην πλατεία της Τριάδας. Σούβλες, μαγειρευτά και όλα τα ψητά της ώρας περιμένουν τους καλοφαγάδες για μια γαστρονομική εμπειρία του χωριού με έμφαση στην παράδοση. Ο προαύλιος χώρος στην πλατεία, είναι μέσα στο πράσινο και φαντάζει ιδανικός για τις οικογένειες, καθώς τα παιδιά έχουν άπλετο μέρος γα να παίξουν. Μια ταβέρνα που σε κερδίζει η ευγένεια, η προσήλωση και οι συνταγές των ανθρώπων της που μετατρέπουν το γεύμα ή το δείπνο μας σε αληθινή ιεροτελεστία.

Τηλέφωνο: 2228 096316

 

 

Λαχταριστές Σπιτικές Γεύσεις

Ένα αλλιώτικο ζαχαροπλαστείο το οποίο παράγει και χειροποίητα προϊόντα ζύμης θα σας μαγέψει στην Τριάδα. Μια οικογένεια, που δημιουργεί με ασίγαστο πάθος και αναδεικνύει το γλυκό, θα σας προτείνει ολόφρεσκα γλυκά ταψιού φτιαγμένα στο μεγάλο εργαστήριό τους και μπροστά στα μάτια σας. Το θεϊκό γαλακτομπούρεκο είναι το σήμα κατατεθέν, για το οποίο όλοι μιλάνε με τα καλύτερα. Δοκιμάστε επίσης το γιαννιώτικό, την σοκολατόπιτα, το κανταΐφι και την πάστα ταψιού, ενώ δεν λείπει και το πιο ισορροπημένο, σε υφή και γεύση, μπισκοτόγλυκο της περιοχής. Οι ζύμες με χειροποίητο φύλλο, όπως τηγανόψωμο, τυροπιτάρι και διάφορες πίτες, ξετρελαίνουν. Η έκπληξη, φυσικά κάθε Κυριακή, παραδοσιακοί λουκουμάδες από τα παλιά. Αναλαμβάνουν και candy bar σε εκδηλώσεις, βαπτίσεις και γάμους.

Τηλέφωνο: 2228 096358 – 6987345990

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top