Παύλος Δημητριάδης Πρόεδρος Σωματείου Ιχθυεμπόρων Χαλκίδας Γιορτή Σαρδέλας

Ο Παύλος Δημητριάδης, Πρόεδρος του Σωματείου Ιχθυεμπόρων Χαλκίδας, για τη Γιορτή Σαρδέλας

To Σωματείο Ιχθυεμπόρων Χαλκίδας είναι διοργανωτής της Γιορτής της Σαρδέλας στη Χαλκίδα, και ο Πρόεδρος του Σωματείου Παύλος Δημητριάδης τοποθετήκε για την 1η Γιορτή Σαρδέλας και Γαστρονομίας στην πόλη της Χαλκίδας. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την πρωτοβουλία, μια εκδήλωση για ένα καθεαυτό τοπικό προϊόν όπως η σαρδέλα, αλιευμένο από τον Ευβοϊκό κόλπο, φημισμένο για […]

To Σωματείο Ιχθυεμπόρων Χαλκίδας είναι διοργανωτής της Γιορτής της Σαρδέλας στη Χαλκίδα, και ο Πρόεδρος του Σωματείου Παύλος Δημητριάδης τοποθετήκε για την 1η Γιορτή Σαρδέλας και Γαστρονομίας στην πόλη της Χαλκίδας.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την πρωτοβουλία, μια εκδήλωση για ένα καθεαυτό τοπικό προϊόν όπως η σαρδέλα, αλιευμένο από τον Ευβοϊκό κόλπο, φημισμένο για τον ιχθυοπαραγωγικο πλούτο του. Είναι μια ευκαιρία η Χαλκίδα να αναδείξει την παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα και θα έπρεπε να αποτελούσε ήδη θεσμό η προβολή μιας τέτοιας παράδοσης. Μια πόλη με τόσο έντονο χαρακτήρα στον γαστρονομικό τουρισμό, ας μην ξεχνάμε πόσο φημισμένη και συνυφασμένη είναι η Χαλκίδα με τις ψαροταβέρνες και την αξιοσημείωτη ποιότητα σε ψάρια και θαλασσινά κι αυτός πιστεύω πώς είναι ο θησαυρός μας.
Σε μια εποχή που κυριαρχεί το πρόχειρο φαγητό, εμείς στηρίζουμε την διατροφική αξία των ψαριών και της σαρδέλας φυσικά και της Μεσογειακής διατροφής.

Με την ευχή να αποτελέσει την αφετηρία και να καθιερωθεί στις πολιτιστικες εκδηλώσεις της πόλης μας. Εύχομαι να απολαύσει ο κόσμος την γιορτινή ατμόσφαιρα, να διασκεδάσει και.. γιατί όχι, να δώσουμε ραντεβού για το 2023!”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top