Παναγιώτης Ραφαήλ πόδια πρώτα βήματα

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ στέκεται στα πόδια του και κάνει τα πρώτα βήματα

Ο μικρός μαχητής Παναγιώτης – Ραφαήλ έκανε τα πρώτα του βήματα. Πατάει στα πόδια του και μπορεί να ονειρεύεται το μέλλον του με χαμόγελο! Χρειάστηκαν 4 χρόνια μετά την πρώτη ημέρα θεραπείας για να μπορέσει ο μικρός γίγαντας να κάνει τα πρώτα του βήματα. Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του και το βίντεο που ανέβασαν: […]

Ο μικρός μαχητής Παναγιώτης – Ραφαήλ έκανε τα πρώτα του βήματα. Πατάει στα πόδια του και μπορεί να ονειρεύεται το μέλλον του με χαμόγελο! Χρειάστηκαν 4 χρόνια μετά την πρώτη ημέρα θεραπείας για να μπορέσει ο μικρός γίγαντας να κάνει τα πρώτα του βήματα.

Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών του και το βίντεο που ανέβασαν:

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top