π. Λίβυος Χαλκίδα παρουσίαση νέου βιβλίου

Ο π. Λίβυος στη Χαλκίδα για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης, το βιβλιοπωλείο Ίαμβος και οι εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν σε μια διάλεξη του π. Χαράλαμπου Λίβυου Παπαδόπουλου με αφορμή το νέο του βιβλίου, “Γίνε αυτό που δεν έγινες ακόμη”.

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Τάσος Γεωργιάδης, το βιβλιοπωλείο Ίαμβος και οι εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν σε μια διάλεξη του π. Χαράλαμπου Λίβυου Παπαδόπουλου με αφορμή το νέο του βιβλίου, στο Αμφιθέατρο της Π.Ε. Εύβοιας , την Δευτέρα 17 Ιουνίου, στις 19:30 (Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα) με θέμα “Γίνε αυτό που δεν έγινες ακόμη”. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μην ΠΕΘΑΝΕΙΣ προτού γίνεις αυτό για το οποίο ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ. Μην πεθάνεις προτού συναντήσεις τον ΑΝΘΡΩΠΟ που θα μπορούσες να ΓΙΝΕΙΣ.

Μάθε τι ΕΙΣΑΙ, τι ΜΠΟΡΕΙΣ και τι ΑΝΤΕΧΕΙΣ. Στη ΖΩΗ δε γίνεται αυτό που λέμε αλλά εκείνο που πιστεύουμε ΒΑΘΥΤΕΡΑ για εμάς.

Τα πάντα είναι ιστορίες και αφηγήσεις. Άλλαξε την ΑΦΗΓΗΣΗ που έχεις για εσένα και θα αλλάξει η ΖΩΗ σου. Πες μια ΝΕΑ δυναμική ΙΣΤΟΡΙΑ για σένα.

Συνάντησε τον ΗΡΩΑ μέσα σου, τα χαρίσματα και τις ικανότητες σου. ΣΠΑΣΕ τις περιοριστικές πεποιθήσεις.

ΣΥΝΔΕΣΟΥ με την αλήθεια σου, το φως, τον Θεό που κουβαλάς. Μην κοιτάς τι έπαθες αλλά τι ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις.

Στα λάθη σου δες τις κρυμμένες ΔΥΝΑΜΕΙΣ σου. Στις δοκιμασίες τις ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ευκαιρίες. Σήκω και πες ξανά την ιστορία σου με πείσμα, πάθος και ΔΙΨΑ για ζωή.

Σίγουρα ΜΠΟΡΕΙΣ πολύ περισσότερα από εκείνα που σου είπαν και σε προγραμμάτισαν .

ΓΙΝΕ αυτό που ΜΠΟΡΕΙΣ και δεν έγινες ακόμη.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top