Ο Όμιλος SABO στο πλευρό της νέας γενιάς στην 8η Ημέρα Καριέρας στη Χαλκίδα

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου SABO συμμετείχε στην «8η Ημέρα Καριέρας» που φιλοξενήθηκε στην πόλη της Χαλκίδας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 υπό την αιγίδα της Δ.ΥΠ.Α. Χαλκίδας. Στελέχη του τμήματος HR του Ομίλου, εκπροσωπώντας και τις 3 ευβοϊκές εταιρείες SABO, SICAP & SABO FILIERE, συνομίλησαν με τους ενδιαφερόμενους νέους για τις προοπτικές εργασίας […]

Το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου SABO συμμετείχε στην «8η Ημέρα Καριέρας» που φιλοξενήθηκε στην πόλη της Χαλκίδας, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 υπό την αιγίδα της Δ.ΥΠ.Α. Χαλκίδας.

Στελέχη του τμήματος HR του Ομίλου, εκπροσωπώντας και τις 3 ευβοϊκές εταιρείες SABO, SICAP & SABO FILIERE, συνομίλησαν με τους ενδιαφερόμενους νέους για τις προοπτικές εργασίας στο ελληνικό βιομηχανικό περιβάλλον προσεγγίζοντας, παράλληλα, την έννοια του «επιχειρείν» με σκοπό τη συνειδητή επιλογή του επαγγέλματος που θα ανταποκρίνεται στις δεξιότητες, τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους.

Ειδικότερα, στην επιτυχημένη ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν, διεξοδικά για τις διαθέσιμες ειδικότητες και τις βαθμίδες εξειδίκευσης στον ελληνικό βιομηχανικό κλάδο, όπως στελέχη διοικητικού προσωπικού, μηχανολόγοι συντήρησης, ηλεκτρολόγοι και μηχανολόγοι μηχανικοί, σχεδιαστές, γραφίστες, τεχνικοί, προσωπικό αποθήκης και λοιπές ειδικότητες οικονομικών καθηκόντων.

Επενδύοντας στην τοπική κοινωνία και στη νέα γενιά, ο Όμιλος SABO προσφέρει θέσεις εργασίας στους νέους επιστήμονες αποβλέποντας στη γνωστική και εμπειρική ενδυνάμωση τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Με την κατάλληλη καθοδήγηση από καταξιωμένα στελέχη του κλάδου, οι ενδιαφερόμενοι νέοι θα αποκτήσουν πολύτιμα εφόδια για την ομαλή ένταξή τους στο εκάστοτε εργασιακό περιβάλλον και, το σημαντικότερο, για το ξεκίνημα της καριέρα τους εντός Ελλάδος συμβάλλοντας στη σταδιακή καταπολέμηση του brain drain σε χώρες του εξωτερικού.

 SABO Ημέρα Καριέρας Χαλκίδα

 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο SABO:

Ο Όμιλος SABO ιδρύθηκε το 1984 & δραστηριοποιείται στην κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους εταιρειών στην Ελλάδα με δυναμική παρουσία σε πάνω από 50 χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Μ. Ανατολής, Αφρικής και Βόρειας και Λατινικής Αμερικής και περισσότερους από 350 εργαζομένους, εξάγοντας το 60% του κύκλου εργασιών του.

Ο Όμιλος παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και μηχανολογικό εξοπλισμό σε εξειδικευμένους βιομηχανικούς κλάδους όπως η κεραμοποιία, η ανακύκλωση και διαχείριση αποβλήτων, οι ρομποτικές εφαρμογές, οι ηλεκτρολογικοί πίνακες και αυτοματισμοί, συστήματα logistics σε τρόφιμα, ποτά και φάρμακα, η κατασκευή έργων υποδομής και βιομηχανικών κτιρίων, η βαριά βιομηχανία, και, πρόσφατα, η ναυτιλία.

Με 40ετή παρουσία και σύνθετη τεχνογνωσία στον κατασκευαστικό τομέα, οι εταιρείες του Ομίλου εγγυώνται λύσεις υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, ανταγωνιστικό κόστος και ισχυρό after-sales service με άμεση τεχνική υποστήριξη μετά την εγκατάσταση.

Τον όμιλο συνθέτουν οι ελληνικές SABO S.A., SICAP S.A., SABO Filiere S.A., και θυγατρικές εταιρείες σε Ιταλία, Ρουμανία & Βραζιλία.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top