Όμιλος SABO ευχές

Ο Όμιλος SABO εύχεται καλές γιορτές σε όλους με Υγεία, Δημιουργικότητα και υψηλά ιδανικά!

Η διοίκηση του Ομίλου SABO μοιράζεται στο ghettomagazine.gr τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος Η Διοίκηση του Ομίλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους εργαζομένους και τους συνεργάτες της, καθώς το σθένος και η αφοσίωσή τους αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης χρονιάς του 2022. «Βιώσαμε μια χρονιά με πολλές […]

Η διοίκηση του Ομίλου SABO μοιράζεται στο ghettomagazine.gr τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος

Η Διοίκηση του Ομίλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τους εργαζομένους και τους συνεργάτες της, καθώς το σθένος και η αφοσίωσή τους αποτέλεσαν τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης χρονιάς του 2022.

«Βιώσαμε μια χρονιά με πολλές προκλήσεις, αλλά με την πολύτιμη συμβολή σας τις ξεπεράσαμε και βαδίζουμε με αισιοδοξία και όραμα για το 2023, βασιζόμενοι στην πρωτοπορία και την καινοτομία που μας χαρακτηρίζει εδώ και σχεδόν 40 χρόνια. Για εμάς, οι εργαζόμενοι των εταιρειών του ομίλου αποτελούν πολύτιμο κεφάλαιο και κινητήριο δύναμη για να φτάσουμε στην κορυφή», επισημαίνουν οι CEO του Ομίλου SABO, κ. Ματίνα Κοίλιαρη και κ. Ευγενία Κοίλιαρη.

Η αποτίμηση της χρονιάς έχει θετικό πρόσημο για τον Όμιλο καθώς ο κύκλος εργασιών αναμένεται να ξεπεράσει 80 εκ €. για το 2022, εξάγοντας σε 55 χώρες διεθνώς το 60% του τζίρου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top