Νοέμβριος ηλιοβασιλέματα

Ο Νοέμβριος με τα απόκοσμα και μαγικά ηλιοβασιλέματα του

Τα ηλιοβασιλέματα του Νοεμβρίου μας έχουν τρελάνει στην ομορφιά και δεν σταματάμε να τα φωτογραφίζουμε. Τελικά ηλιοβασίλεμα δεν σημαίνει μόνο καλοκαίρι, καθώς ενώ το φθινόπωρο έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του (καιρός ήταν), τα ηλιοβασιλέματα στην πόλη της Χαλκίδας δίνουν μοναδικές εικόνες με τον ουρανό να “φλέγεται”. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η ανατολή και η δύση του ηλίου είναι τα πιο όμορφα καιρικά φαινόμενα· φτιάχνουν επίσης τη διάθεση και ενισχύουν τις γνωστικές λειτουργίες, ακόμα και όταν δεν τα βλέπεις έξω στη φύση. Σας παρουσιάζουμε 5 μοναδικά κλικ από τη Χαλκίδα:   View this post on Instagram   A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

Τα ηλιοβασιλέματα του Νοεμβρίου μας έχουν τρελάνει στην ομορφιά και δεν σταματάμε να τα φωτογραφίζουμε.

Τελικά ηλιοβασίλεμα δεν σημαίνει μόνο καλοκαίρι, καθώς ενώ το φθινόπωρο έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του (καιρός ήταν), τα ηλιοβασιλέματα στην πόλη της Χαλκίδας δίνουν μοναδικές εικόνες με τον ουρανό να “φλέγεται”.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η ανατολή και η δύση του ηλίου είναι τα πιο όμορφα καιρικά φαινόμενα· φτιάχνουν επίσης τη διάθεση και ενισχύουν τις γνωστικές λειτουργίες, ακόμα και όταν δεν τα βλέπεις έξω στη φύση.

Σας παρουσιάζουμε 5 μοναδικά κλικ από τη Χαλκίδα:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ghetto Magazine (@ghettomag_)

Φώτο: Κατερίνα Μπαρδάκα
Φώτο: Lena Mantzoutsou
Φώτο: Αγγέλου Γιώργος

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top