στολισμός Ωρεούς Εύβοιας

Ο μινιμαλιστικός στολισμός στους Ωρεούς Εύβοιας που ξεχωρίζει

Περιμένοντας την Πρωτοχρονιά στους Ωρεούς της Εύβοιας με έναν στολισμό που αφήνει ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η μινιμαλιστική προσέγγιση του στολισμού της παραλίας των Ωρεών ξεχωρίζει φέτος από όλους τους στολισμούς που έχουμε δει στη Χαλκίδα και την Εύβοια. Όμορφη αισθητική και εναλλακτικά δέντρα κάνουν τον στολισμό να εντυπωσιάζει, ενώ το μεγάλο δέντρο είναι φυσικό και έχει στολιστεί με ωραία λαμπάκια.

«Τα φώτα της πόλης» δεν είναι απλώς μια ακόμα ταινία του Τσάρλι Τσάπλιν αλλά αυτή που συμβόλιζε το πέρασμα από το σκοτάδι στο φως, από τη μια εποχή στην άλλη. Τέτοια δυναμική και συμβολισμό έχουν οι στολισμοί των πόλεων και των χωριών από άκρη σε άκρη.

Ο στολισμός έγινε με πρωτοβουλία των μελών του Εμπορικού Συλλόγου και την στήριξη εθελοντών, ενώ ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού ήταν αρωγός προσφέροντας ηλεκτρολογικό υλικό και το φυσικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι εικόνες είναι της Μαρίας Καραπάνου και δημοσιεύθηκαν στην σελίδα του facebook Ιστιαία Αιδηψός Live.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top