μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ περπατάει Λευκό Πύργο

O μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ περπατάει στον Λευκό Πύργο και συγκινεί – Βίντεο

Ο μικρός είχε ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία. O μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με την περιπέτεια της υγείας του. Πριν από μερικούς μήνες, στον λογαριασμό της οικογένειας στο Facebook αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων πως ο μικρός: «περπατάει με την βοήθεια του […]

Ο μικρός είχε ταξιδέψει στη Βοστώνη των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία. O μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με την περιπέτεια της υγείας του.

Πριν από μερικούς μήνες, στον λογαριασμό της οικογένειας στο Facebook αναρτήθηκε ένα βίντεο στο οποίο αναφερόταν μεταξύ άλλων πως ο μικρός: «περπατάει με την βοήθεια του οχήματός του όπως το λέει ο ίδιος».

Ωστόσο, ο μικρός πλέον μπορεί και περπατάει σιγά-σιγά και χωρίς το «όχημά» του και με την βοήθεια του πατέρα του, απήλαυσε ωραίες στιγμές στον Λευκό Πύργο κάνοντας τον περίπατό του.

«Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!! Ευχόμαστε σε όλους σας υγεία και χαρά! Απολαμβάνουμε χαρούμενες στιγμές στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη, μπροστά στο Λευκό Πύργο! Κάτι τέτοιες στιγμές μας γεμίζουν με αισιοδοξία και δύναμη! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!», αναφέρεται στην ανάρτηση της οικογένειάς του.

 

Πηγή: gazzetta.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top