Παναγιώτης-Ραφαήλ καλά Χριστούγεννα

Ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ άνοιξε τα δώρα των Χριστουγέννων και ευχήθηκε σε όλους

Οι γονείς του μικρού “γίγαντα” Παναγιώτη-Ραφαήλ μοιράστηκαν μέσω social media, το συγκεκριμένο βίντεο, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο. Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με το πρόβλημα υγείας του, και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία. Έτσι, πλέον μπορεί και απολαμβάνει τις γιορτές όπως τα άλλα […]

Οι γονείς του μικρού “γίγαντα” Παναγιώτη-Ραφαήλ μοιράστηκαν μέσω social media, το συγκεκριμένο βίντεο, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο.

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα με το πρόβλημα υγείας του, και ταξίδεψε στη Βοστώνη των ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νωτιαία μυική ατροφία.

Έτσι, πλέον μπορεί και απολαμβάνει τις γιορτές όπως τα άλλα παιδιά, ανοίγοντας -φυσικά- τα δώρα του.

Οι γονείς του κοινοποίησαν ένα βίντεο στο Facebook, στο οποίο ο μικρός ανοίγει τα δώρα του και εύχεται σε όλους «Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα».

Μάλιστα στέλνει και ένα φιλί, ενώ λέει ποιο δώρο του άρεσε περισσότερο απ’ όλα.

 

Πηγή: gazzetta.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top