Παναγιώτης Ραφαήλ βίντεο παραμύθι

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ αφηγείται παραμύθι και συγκινεί – Βίντεο

Το 3,5 ετών σήμερα Παναγιώτης – Ραφαήλ συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη σκληρή μάχη που έδωσε και συνεχίζει να δίνει με τη μυϊκή ατροφία. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκε να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη. Χάρη στη θεραπεία αυτή κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και πλέον συνεχίζει την απαιτούμενη αγωγή […]

Το 3,5 ετών σήμερα Παναγιώτης – Ραφαήλ συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη σκληρή μάχη που έδωσε και συνεχίζει να δίνει με τη μυϊκή ατροφία. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκε να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη. Χάρη στη θεραπεία αυτή κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και πλέον συνεχίζει την απαιτούμενη αγωγή στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα του παιδιού και η έκκληση των γονιών του κινητοποίησε πλήθος κόσμου που έσπευσε να συνεισφέρει από το υστέρημά του προκειμένου ο Παναγιώτης Ραφάηλ να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Δύο χρόνια αργότερα, ο πατέρας του θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του.

“Αγαπημένοι μας φίλοι, πέρασαν ακριβώς δύο χρόνια από την ημέρα που χάρη σε εσάς και την αγάπη σας, ο Παναγιώτης Ραφαήλ πήρε τη γονιδιακή θεραπεία. Από τότε ο μικρός μας δυναμώνει ολο και περισσότερο. Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τη δύναμη και την όρεξη του για ζωή. Ανακαλύπτει συνεχώς τις καινούριες δυνατότητές του και αυτό τον κάνει χαρούμενο και ενθουσιώδη. Όλα αυτά οφείλονται σε εσάς και θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Να είστε όλοι καλά!!” έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: thetoc.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top