Κώστας Κρομμύδας Χαλκίδα

Ο Κώστας Κρομμύδας στη Χαλκίδα για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Ίαμβος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 20:00 στο Βιβλιοπωλείο Ίαμβος. Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του και θα υπογράψει αντίτυπα. Λίγα Λόγια για το βιβλίο Το Αιγαίο είναι ένα καζάνι που βράζει, με Ελλάδα …

Ο Κώστας Κρομμύδας στη Χαλκίδα για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Διαβάστε Περισσότερα »

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Ίαμβος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Κώστα Κρομμύδα “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 20:00 στο Βιβλιοπωλείο Ίαμβος.

Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο του και θα υπογράψει αντίτυπα.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Το Αιγαίο είναι ένα καζάνι που βράζει, με Ελλάδα και Τουρκία να παίζουν το πιο ριψοκίνδυνο παιχνίδι εξουσίας ως τώρα.
Η Ισιδώρα τρέχει στην κόψη του χρόνου να μεταφέρει μια σημαντική πληροφορία στα υπόγεια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή της, αλλά και την ειρήνη στην περιοχή.

Θανατηφόρες παραπλανήσεις και επτασφράγιστα μυστικά σε μια ιστορία όπου η εμπιστοσύνη, η προδοσία, τα μυστικά και ο έρωτας ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί.

Η Ισιδώρα στο πρόσωπο και στον έρωτα ενός άνδρα αναζητά την αλήθεια, αγνοώντας πως κάθε προσπάθεια να αποφύγει το πεπρωμένο της την οδηγεί να το συναντήσει.

Στο τέλος καταλαβαίνει ότι ο Δούρειος Ίππος κάθε ανθρώπου είναι όσα κρύβει στην καρδιά του.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top