Κωνσταντίνος Τσακαλίδης φωτογραφία Εύβοια

Ο Κωνσταντίνος Τσακαλίδης διακρίθηκε και στην Ευρώπη για τη φωτογραφία της γυναίκας στη φλεγόμενη Εύβοια

Ο φωτορεπόρτερ Κωνσταντίνος Τσακαλίδης είναι ένας από τους νικητές του Διαγωνισμού World Press Photo Contest 2022. Ο κ. Τσακαλίδης διακρίθηκε στην στην Ευρώπη, στην κατηγορία SINGLES, με τη συγκλονιστική φωτογραφία του από τις φωτιές στην Εύβοια. Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Τσακαλίδη αποτυπώνει την απόγνωση της κυρίας Παναγιώτας, την ώρα που ο πύρινος εφιάλτης πλησιάζει το […]

Ο φωτορεπόρτερ Κωνσταντίνος Τσακαλίδης είναι ένας από τους νικητές του Διαγωνισμού World Press Photo Contest 2022.

Ο κ. Τσακαλίδης διακρίθηκε στην στην Ευρώπη, στην κατηγορία SINGLES, με τη συγκλονιστική φωτογραφία του από τις φωτιές στην Εύβοια.

Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Τσακαλίδη αποτυπώνει την απόγνωση της κυρίας Παναγιώτας, την ώρα που ο πύρινος εφιάλτης πλησιάζει το χωριό Γούβες και το σπίτι της. Η εικόνα έγινε σύμβολο του εφιάλτη των δασικών πυρκαγιών όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στην Ευρώπη. Η κα Παναγιώτα φέρεται να είπε: «Εκείνη τη στιγμή φώναζα όχι μόνο για μένα. Για όλο το χωριό».

Το σπίτι της τελικά γλίτωσε, καθώς η φωτιά σταμάτησε λίγα μέτρα πριν την αυλή της.

Πρόκειται για μία ακόμη διάκριση του φωτογράφου, καθώς η φωτογραφία συμπεριλαμβανόταν στις κορυφαίες φωτογραφίες του 2021.

Φωτογραφία: Konstantinos Tsakalidis/Bloomberg via Getty Images

 

Πηγή: lifo.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top