Κωνσταντίνος Μαμτζαδέριας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Νέας Αρτάκης

O Κωνσταντίνος Μαμτζαδέριας – Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Νέας Αρτάκης

|To GHETTO παρουσιάζει, τοποθετήσεις, μια σειρά συνεντεύξεων και άρθρων με τους υποψήφιους του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023| Ο Κωνσταντίνος Μαμτζαδέριας είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Νέας Αρτάκης με τον συνδυσμό της Έλενας Βάκα “Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε”. Βιογραφικό: Ο Κωνσταντίνος Μαμτζαδέριας είναι 46 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Αρτάκη. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Μπακαλάκη, με την οποία και έχει αποκτήσει 2 παιδιά, τον Δημήτρη 24 ετών (Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού και Αρχιμάγειρας από τα ΙΕΚ PRAXIS) και τον Αντρέα 20 ετών (Μηχανολόγος-Μηχανικός Αυτοκινήτων-ΕΠΑΛ). Δραστηριοποιείται 13 χρόνια ως ΣΕΦ στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Για 4 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της βιομηχανίας ως Διευθυντής Παραγωγής και Λειτουργικών Εγκαταστάσεων στην εταιρία ΠΥΘΕΑΣ. Τα τελευταία 6 χρόνια διατηρεί τη δική του επιχείρηση στον χώρο της εστίασης με έδρα την Νέα Αρτάκη. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Βατώντα και παράγοντας σε τοπική ομάδα ποδοσφαίρου. «Πήρα την απόφαση να κατέβω με την Έλενα Βάκα γιατί αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα και θα ήθελα να προσφέρω κι εγώ ό,τι μπορώ με τη σειρά μου». Πολιτική Τοποθέτηση στο Ghetto Magazine: «Ως άνθρωπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη, θα ήθελα να συνεισφέρω στην παιδεία, την ασφάλεια και την επιχειρηματικότητα της πόλης μας».

|To GHETTO παρουσιάζει, τοποθετήσεις, μια σειρά συνεντεύξεων και άρθρων με τους υποψήφιους του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023|

Ο Κωνσταντίνος Μαμτζαδέριας είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε. Νέας Αρτάκης με τον συνδυσμό της Έλενας Βάκα “Αλλάζουμε – Συνεχίζουμε”.

Βιογραφικό:

Ο Κωνσταντίνος Μαμτζαδέριας είναι 46 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Αρτάκη. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Μπακαλάκη, με την οποία και έχει αποκτήσει 2 παιδιά, τον Δημήτρη 24 ετών (Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού και Αρχιμάγειρας από τα ΙΕΚ PRAXIS) και τον Αντρέα 20 ετών (Μηχανολόγος-Μηχανικός Αυτοκινήτων-ΕΠΑΛ). Δραστηριοποιείται 13 χρόνια ως ΣΕΦ στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού. Για 4 χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της βιομηχανίας ως Διευθυντής Παραγωγής και Λειτουργικών Εγκαταστάσεων στην εταιρία ΠΥΘΕΑΣ. Τα τελευταία 6 χρόνια διατηρεί τη δική του επιχείρηση στον χώρο της εστίασης με έδρα την Νέα Αρτάκη. Έχει διατελέσει Πρόεδρος στον Πολιτιστικό και Εξωραϊστικό Σύλλογο Βατώντα και παράγοντας σε τοπική ομάδα ποδοσφαίρου. «Πήρα την απόφαση να κατέβω με την Έλενα Βάκα γιατί αγαπώ τον τόπο που γεννήθηκα και θα ήθελα να προσφέρω κι εγώ ό,τι μπορώ με τη σειρά μου».

Πολιτική Τοποθέτηση στο Ghetto Magazine:

«Ως άνθρωπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη, θα ήθελα να συνεισφέρω στην παιδεία, την ασφάλεια και την επιχειρηματικότητα της πόλης μας».

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top