Ο Ίαμβος φέρνει στην πόλη και στους ανθρώπους της το παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο πνεύμα

Το βιβλιοπωλείο Ίαμβος είναι ο απόλυτος προορισμός δώρων στη Χαλκίδα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, για μικρούς και μεγάλους.

Το πλακόστρωτο της Σαλονικιού έχει τη δική του ομορφιά, αλλά και το δικό του βιβλιοπωλείο. Εκεί όπως όλοι γνωρίζουμε βρίσκεται το πιο γνωστό και το πιο μεγάλο βιβλιοπωλείο της Χαλκίδας, αυτό που κάποια στιγμή σίγουρα έχουμε επισκεφτεί και μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Ειδικά τώρα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ο Ίαμβος έχει βάλει τα καλά του και εκείνα τα γιορτινά του, αποτελώντας μια όαση χαράς για μικρούς και μεγάλους.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Η πιο μεγάλη γκάμα ποιοτικών παιχνιδιών βρίσκεται στις προθήκες και τα ράφια του Ίαμβου, και είναι παιχνίδια που θα μας  κάνουν να ζήσουμε το μαγικό κόσμο των γιορτών.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Στο χώρο του έχουμε να επιλέξουμε παιχνίδια για όλες τις ηλικίες από νεογέννητα, παιδιά μέχρι και μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες. Παιχνίδια των γνωστότερων brands παγκοσμίως, όπως Little Dutch, Londji, Klorofil, Magic baby, δημιουργούν την ελκυστικότερη ατμόσφαιρα και μας υπόσχονται ατέλειωτο, αληθινό παιχνίδι.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Στον Ίαμβο μας περιμένουν και ιδέες με τα πιο θελκτικά δώρα για όλες τις ηλικίες και με τη μεγαλύτερη ποικιλία που μπορούμε να φανταστούμε. Ο καθένας μπορεί να βρει δώρα για τον εαυτό του και τους αγαπημένους του με διάπλατη την υπογραφή του Ίαμβου.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Και φυσικά όλοι μας προσμένουμε να καθίσουμε σε αυτήν την επιβλητική πολυθρόνα, δίπλα στη βιτρίνα και να ξεφυλλίσουμε υπέροχα βιβλία με χριστουγεννιάτικα παραμύθια, αλλά και νουβέλες, διηγήματα και μυθιστορήματα που θα μας μυήσουν στον  μαγικό κόσμο της ανάγνωσης.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Στον Ίαμβο θα βρούμε και τους δικούς μας ανθρώπους, αυτούς που μας εξυπηρετούν με το χαμόγελο και τη φιλικότερη διάθεση, εκείνα τα πρόσωπα που αγαπάμε. Είναι το προσωπικό του Ίαμβου που κάθε φορά θα είναι δίπλα μας για να μας λύσει κάθε απορία, αλλά και για να μας μεταφέρει τη χαρά των γιορτών, σε αυτό το καλαίσθητο περιβάλλον από το οποίο κανείς δεν θέλει να φύγει.

Ο Ίαμβος, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, φέρνει στην πόλη και στους ανθρώπους της το χαρμόσυνο mood,όπως και το πραγματικό πνεύμα των γιορτών και μας προσκαλεί σε ένα νοητικό ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων και δεν έχουμε παρά να κλείσουμε θέση, χωρίς ενδοιασμούς και με σύμμαχο μόνο τη λαχτάρα μας, απλά περνώντας από τη Σαλονικιού 4.

Photo: Πένη Θεοδοσίου / GHETTO Mag

Σαλονικιού 4, Χαλκίδα – Τηλ. 2221079403

Eshop: iambos.com

Facebook: Ίαμβος βιβλιοπωλείοInstagram: iambos_bookstore

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top