Ήρων Χαλκίδα

Ο Ήρων ήρθε με νέο κατάστημα στη Χαλκίδα

Ο Ήρων με το νέο κατάστημά του στην πόλη της Χαλκίδας, στη Φαρμακίδου 2, βρίσκεται ακόμη μια φορά δίπλα μας. Με τη φιλοσοφία ενός παρόχου ενέργειας που σέβεται πρωτίστως τον καταναλωτή, στον καινούργιο του χώρο μας δίνει τη δυνατότητα για νέες αιτήσεις, πληρωμές, ενημέρωση για νέες προσφορές και λοιπές διεκπεραιώσεις. Με μια ομάδα που τη διαπνέει πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και φιλικής εξυπηρέτησης, το κατάστημα του Ήρων στη Χαλκίδα πρωτοπορεί. Ο υπεύθυνος καταστήματος Πέτρος Παπαδημητρίου μας εξασφαλίζει άμεση επαφή, ενώ άλλοι τέσσερις εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βοηθούν με προθυμία και με αναλυτικές επεξηγήσεις επιλύουν κάθε απορία που αφορά την ενέργεια. Ο Ήρων για 6ο συνεχόμενο μήνα έχει τις καλύτερες τιμές στα προγράμματά του με βάση τις τελικές τιμές αγοράς που ανακοινώνονται από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Αξίζει να ρωτήσουμε στο κατάστημα του Ήρων στη Χαλκίδα για το Generous Home, το Solar Generous, το Double Generous, το Flex και το EN.A, εξατομικευμένα προγράμματα τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη στην ενέργεια. Με γνώμονα τον άνθρωπο, επίκεντρο τον καταναλωτή, εστίαση στην άμεση εξυπηρέτηση και την αμεσότητα στην επικοινωνία με viber, email και SMS, το κατάστημα Ήρων στη Χαλκίδα άνοιξε.   ΗΡΩΝ Χαλκίδα Φαρμακίδου 2 – Τηλ. 22210 600695 Web: heron.gr

Ο Ήρων με το νέο κατάστημά του στην πόλη της Χαλκίδας, στη Φαρμακίδου 2, βρίσκεται ακόμη μια φορά δίπλα μας. Με τη φιλοσοφία ενός παρόχου ενέργειας που σέβεται πρωτίστως τον καταναλωτή, στον καινούργιο του χώρο μας δίνει τη δυνατότητα για νέες αιτήσεις, πληρωμές, ενημέρωση για νέες προσφορές και λοιπές διεκπεραιώσεις.

Με μια ομάδα που τη διαπνέει πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και φιλικής εξυπηρέτησης, το κατάστημα του Ήρων στη Χαλκίδα πρωτοπορεί.

Ο υπεύθυνος καταστήματος Πέτρος Παπαδημητρίου μας εξασφαλίζει άμεση επαφή, ενώ άλλοι τέσσερις εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βοηθούν με προθυμία και με αναλυτικές επεξηγήσεις επιλύουν κάθε απορία που αφορά την ενέργεια.

Ο Ήρων για 6ο συνεχόμενο μήνα έχει τις καλύτερες τιμές στα προγράμματά του με βάση τις τελικές τιμές αγοράς που ανακοινώνονται από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ). Αξίζει να ρωτήσουμε στο κατάστημα του Ήρων στη Χαλκίδα για το Generous Home, το Solar Generous, το Double Generous, το Flex και το EN.A, εξατομικευμένα προγράμματα τα οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη στην ενέργεια.

Με γνώμονα τον άνθρωπο, επίκεντρο τον καταναλωτή, εστίαση στην άμεση εξυπηρέτηση και την αμεσότητα στην επικοινωνία με viber, email και SMS, το κατάστημα Ήρων στη Χαλκίδα άνοιξε.

 

ΗΡΩΝ Χαλκίδα

Φαρμακίδου 2 – Τηλ. 22210 600695

Web: heron.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top